Libnet.ro
UNICEF

05:30

Localitatea din Romania reconstruita de la zero dupa Marele Razboi. A ajuns apoi una dintre cele mai moderne din tara

Adevărul Adevărul,
Localitatea din Romania reconstruita de la zero dupa Marele Razboi. A ajuns apoi una dintre cele mai moderne din tara

Satul Marasti, din comuna vranceana Racoasa, a fost distrus complet in batalia care a avut loc intre 22 iulie si 1 august 1917, din Primul Razboi Mondial. in patru ani, prin implicarea regelui Ferdinand, localitatea a devenit cea mai moderna din Romania, cu facilitati pe care nici azi nu le au multe localitati. continuă pe Adevărul

Olguta Vasilescu: Dupa Legea salarizarii venim cu plafonarea indemnizatiilor pentru cresterea copilului. Daca Messi vine la o echipa din Romania si ar avea un copil, statul ii plateste 28 milioane euro lunar

Ministrul Muncii, Olguta Vasilescu, a declarat duminica seara, la Antena 3, ca, imediat dupa ce intra in vigoare Legea salarizarii, va veni cu proiectul prin care va fi stabilit din nou un plafon pentru indemnizatia de crestere a copilului, ea spunand ca, de exemplu, daca argentinianul Lionel Messi ar veni sa joace la o echipa de fotbal din Romania pentru un salariu de 30 de milioane euro si ar avea un copil, statul roman ar putea fi nevoit sa ii plateasca acestuia o indemnizatie lunara de circa 28 de milioane de euro.

Business report:Aeroportul Timisoara, primul din Romania certificat, pe care se poate opera in siguranta, indiferent de conditiile meteo; Mediul de afaceri a suspendat discutiile cu Finantele pe tema impozitarii globale;Statul promite Golden Gate peste D

Dacia domina topul inmatricularilor noi in primele patru luni din 2017. In perioada ianuarie - aprilie 2017 livrarile totale de. Topul celor mai curate orase din Romania. Brasov, Oradea si Sfantul Gheorghe sunt considerate cele mai curate orase din Romania, conform unei.

Industria textilelor din Romania creste rapid, iar Turcia are o mare influenta in domeniu

Industria de textile din Romania creste foarte rapid, iar Turcia are o mare influenta in domeniu, datorita numeroaselor companii de profil care desfasoara de mult timp activitati in Romania, afirma Hikmet Tanriverdi, presedintele Asociatiei Exportatorilor de Textile si imbracaminte din Istanbul ITKIB).

Marturisirile SOCANTE ale unei ASISTENTE de neonatologie din Romania: Nou-nascutii sunt SEDATI

O asistenta medicala din Romania a scris o scrisoare tulburatoarea in care vorbeste deschis despre faptul ca bebelusii sunt sedati atunci cand plang si nu sunt dusi alaturi de mama.

Locul din Romania unde se afla cel mai pur aer de pe planeta, lipsit aproape complet de radiatii si poluare

Locul din Romania unde se afla cel mai pur aer de pe glob este o statiune din Prahova care detine cateva superlative importante, scrie one. ro. Salina Slaniceste cea mai mare din Europa ca.

Ministrul Finantelor, absent in presa din Romania, dezvaluiri uimitoare in cea din strainatate. Ce spune acesta despre economia romaneasca

Viorel Stefan este unul dintre ministrii cei mai absenti din spatiul public, rare fiind declaratiile sale in fata presei. Chiar si asa, ministrul a tinut sa faca mai multe precizari despre economia din.

Daunele RCA din Romania sunt contestate de 727 de persoane

Numarul de constatatori de daune a fost de 727, anul trecut, pe piata asigurarilor RCA din tara noastra, conform unei analize facute de Autoritatea de Supraveghere Financiara ASF).

Ministrul Educatiei, decizie radicala: Verificam toate unitatile scolare din Romania

Ministrul Educatiei Nationale, Pavel Nastase, a anuntat, vineri, ca a solicitat inspectoratelor scolare sa verifice din nou unitatile de invatamant din tara. intr-o scoala.

Orasul din Romania unde se vor amplasa senzori in asfalt pentru identificarea locurilor de parcare libere

Primarul Emil Boc a anuntat ca Primaria Cluj-Napoca va amplasa senzori in carosabil pentru identificarea locurilor libere de parcare la sol din oras, informatiile urmand sa poata fi accesate de.

Business report:Mediul de afaceri a suspendat discutiile cu Finantele pe tema impozitarii globale: Veniti cu un studiu de impact; FIC: Companiile cu capital strain angajeaza o treime din forta de munca din mediul privat din Romania; Jozsef Varadi, CEO Wi

Harta celor mai atractive zone pentru investitorii straini. Transilvania si Banatul sunt cele mai atractive regiuni din Romania pentru investitorii straini, potrivit unui studiu realizat de Consiliul Investitorilor Straini in colaborare cu. Metroul de Drumul Taberei: O cartita si-a incheiat misiunea, cealalta ar putea termina peste doua luni. Lucrarile la primul tronson al Magistralei 5 sunt in grafic, a dat asigurari joi Marin Aldea, directorul general al Metrorex, cu ocazia.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )