Libnet.ro
UNICEF

13:45

Fost jandarm din Suceava, care a participat si la misiunea de mentinere a pacii in Kosovo, a murit de Covid. Avea 42 de ani si nu prezenta comorbiditati

Hotnews Hotnews,
 Fost jandarm din Suceava, care a participat si la misiunea de mentinere a pacii in Kosovo, a murit de Covid. Avea 42 de ani si nu prezenta comorbiditati

Un fost jandarm din Suceava, care a participat si la misiunea de mentinere a pacii in Kosovo, a murit in urma infectarii cu coronavirus. Barbatul, care avea 42 de ani, a fost confirmat in 19 decembrie, iar dupa cateva zile a fost internat la ATI, cu saturatia extrem de mica de oxigen. Pacientul nu prezenta comorbiditati, dar a murit in prima zi a anului, relateaza News. ro. continuă pe Hotnews

Fost jandarm din Suceava, care a participat si la misiunea de mentinere a pacii in Kosovo, mort de coronavirus

Un fost jandarm din Suceava, care a participat si la misiunea de mentinere a pacii in Kosovo, a murit din cauza coronavirus. Barbatul avea 42 de ani, a fost confirmat in 19 decembrie, iar dupa cateva zile a fost internat a ATI; .

Fost jandarm din Suceava, participant la misiunea de mentinere a pacii in Kosovo, mort de coronavirus

Un fost jandarm din Suceava, care a participat si la misiunea de mentinere a pacii in Kosovo, a murit din cauza coronavirus. Barbatul avea 42 de ani, a fost confirmat in 19 decembrie, iar dupa cateva zile a fost internat a ATI; cu saturtia extrem de mica de oxigen. Pacientul nu prezenta comorbiditati, dar a murit n prima zi a anului.

Dani Otil si Gabriela, renegati de fani. Poza din vacanta care le-a strarnit furia, pur si simplu

Dani Otil si Gabriela au fost renegati de fani dupa ce au postat o poza din vacanta. Fotografia le-a strarnit furia, pur si simplu. Despre ce este vorba, vedeti in articolul de mai jos. Dani Otil si-a enervat fanii cu o poza postata din vacanta. Cata prostie?. Dani Otil si Gabriela Prisacariu sunt renegati de .

Persoanele din Rusia care au activitati in favoarea altor tari vor fi declarate agenti straini

Persoanele fizice din Rusia care au activitati politice in favoarea altor tari vor fi declarate agen.

Vedete din Romania care au vlogguri de succes

Vloggingul reprezinta un adevarat trend in ultimii ani, reprezentand un canal general de comunicare digitala. Asa se face ca si vedetele s-au apucat de vlogging, reusind sa cucereasca mediul online prin tot felul de tutoriale, provocari haioase ori interviuri realizate pe Youtube.

Concluziile verificarilor instantei supreme: Dosarul Ferma Baneasa a fost repartizat aleatoriu completului care a pronuntat sentinta

Dosarul Ferma Baneasa a fost repartizat aleatoriu catre completul care a pronuntat deciziile definitive de condamnare, majorand pedepsele din prima instanta, a anuntat miercuri instanta suprema, care a facut publice rezultatele verificarilor facute in acest sens.

Hong Kong: magnatul pro-democratie Jimmy Lai a fost trimis din nou in inchisoare

Magnatul pro-democratie Jimmy Lai a fost inchis joi, la capatul unei audieri in fata celei mai inalte instante judiciare a orasului, care a urmat recomandarile parchetului de a nu fi eliberat pe cautiune, potrivit AFP.

Premier League: Tottenham a revenit pe podium (3-0 vs Leeds) inca un meci a fost amanat din cauza coronavirusului

Formatia Tottenham Hotspur a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Leeds United, intr-un meci din etapa a XVII-a a campionatului Angliei. in urma acestui rezultat, echipa pregatita de Jose Mourinho a revenit pe pozitia a treia 29 de puncte), la patru lungimi in spatele primelor doua clasate.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2267 seconds )