Libnet.ro
UNICEF

12:30

Fost jandarm din Suceava, participant la misiunea de mentinere a pacii in Kosovo, mort de coronavirus

Adevărul Adevărul,
Fost jandarm din Suceava, participant la misiunea de mentinere a pacii in Kosovo, mort de coronavirus

Un fost jandarm din Suceava, care a participat si la misiunea de mentinere a pacii in Kosovo, a murit din cauza coronavirus. Barbatul avea 42 de ani, a fost confirmat in 19 decembrie, iar dupa cateva zile a fost internat a ATI; cu saturtia extrem de mica de oxigen. Pacientul nu prezenta comorbiditati, dar a murit n prima zi a anului. continuă pe Adevărul

Fost jandarm din Suceava, care a participat si la misiunea de mentinere a pacii in Kosovo, a murit de Covid. Avea 42 de ani si nu prezenta comorbiditati

Un fost jandarm din Suceava, care a participat si la misiunea de mentinere a pacii in Kosovo, a murit in urma infectarii cu coronavirus. Barbatul, care avea 42 de ani, a fost confirmat in 19 decembrie, iar dupa cateva zile a fost internat la ATI, cu saturatia extrem de mica de oxigen. Pacientul nu prezenta comorbiditati, dar a murit in prima zi a anului, relateaza News. ro.

Fost jandarm din Suceava, care a participat si la misiunea de mentinere a pacii in Kosovo, mort de coronavirus

Un fost jandarm din Suceava, care a participat si la misiunea de mentinere a pacii in Kosovo, a murit din cauza coronavirus. Barbatul avea 42 de ani, a fost confirmat in 19 decembrie, iar dupa cateva zile a fost internat a ATI; .

Premier League: Tottenham a revenit pe podium (3-0 vs Leeds) inca un meci a fost amanat din cauza coronavirusului

Formatia Tottenham Hotspur a invins, sambata, pe teren propriu, cu scorul de 3-0, echipa Leeds United, intr-un meci din etapa a XVII-a a campionatului Angliei. in urma acestui rezultat, echipa pregatita de Jose Mourinho a revenit pe pozitia a treia 29 de puncte), la patru lungimi in spatele primelor doua clasate.

Hong Kong: magnatul pro-democratie Jimmy Lai a fost trimis din nou in inchisoare

Magnatul pro-democratie Jimmy Lai a fost inchis joi, la capatul unei audieri in fata celei mai inalte instante judiciare a orasului, care a urmat recomandarile parchetului de a nu fi eliberat pe cautiune, potrivit AFP.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 12:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2268 seconds )