Libnet.ro
UNICEF

11:30

A fost lansat cel mai important proiect cultural cu finantare europeana. Teatrul Muzical Nae Leonard se pregateste de o premiera mondiala absoluta

Adevărul Adevărul,
A fost lansat cel mai important proiect cultural cu finantare europeana. Teatrul Muzical Nae Leonard se pregateste de o premiera mondiala absoluta

Este vorba despre proiectul Europa creativa, finantat integral din fonduri europene, in cadrul caruia Teatrul Muzical Nae Leonard, institutie finantata de Primaria Galati, va pune in scena, in premiera mondiala absoluta, opera Regele Cerb, pe un libret de Paolo Bosisio. continuă pe Adevărul

Noul Guitar Hero Live este cel mai scump joc pentru iOS

Daca ati fost un fan al primelor jocuri din seria Guitar Hero, veti indragi cu siguranta noul Guitar Hero Live. Versiunea de iOS este insa un pic cam scumpa. Dupa o serie de trailere si speculatii, cei de la Activision au lansat prima lor versiune de Guitar Hero Live. Noul joc din serie va fi [] Noul Guitar Hero Live este cel mai scump joc pentru iOS Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

iOS 9.1 a fost lansat oficial, iar iDevice-urile devin mai amuzante

Noul update pentru iDevice-uri lansat astazi de Apple, iOS 9. 1 face viata mai usoara pentru amatorii de emoji. Dupa cateva versiuni beta, cei de la Apple au lansat astazi iOS 9. 1 dedicat tuturor iPhone-urilor, iPad-urilor si iPod-urilor Touch care pana ieri rulau iOS 9. Aceasta este a treia actualizare lansata de Apple dupa ce iOS [] iOS 9. 1 a fost lansat oficial, iar iDevice-urile devin mai amuzante Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Honor 7, varful de gama accesibil al Huawei, a fost lansat in Romania

Noul varf de gama de la Huawei, Honor 7, a fost lansat si in Romania, dupa o asteptare de cateva luni. Va fi disponibil pentru cumparare incepand cu saptamana viitoare. Noul varf de gama Honor include o serie de functii inovatoare, precum cititorul de amprente din orice unghi, dar si capabilitati multimedia, printre care se [] Honor 7, varful de gama accesibil al Huawei, a fost lansat in Romania Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Jocul in care esti un star rock: Guitar Hero Live a fost lansat oficial in Romania

Guitar Hero este, fara indoiala, un fenomen al culturii pop, care a adus cu sine un nou mod de a interactiona cu muzica. Acum revine cu noul Guitar Hero Live, care iti va duce visul de a simula o cariera de star rock la un alt nivel. Activision Publishing anunta lansarea noului joc in Romania [] Jocul in care esti un star rock: Guitar Hero Live a fost lansat oficial in Romania Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Ieseanul Octav Chelaru premiat la Timishort. Scurtmetrajul sau Ocupat a fost votat cel mai bun film romanesc

Ieseanul Octav Chelaru si scurt metrajul sau Ocupat au luat premiul pentru cel mai bun film romanesc la Festivalul International de Film Timishort.

Huawei a devenit cel mai mare producator de telefoane din China

Conform unor informatii aparut de curand, Huawei este acum cel mai mare producator de telefoane din China. Pana de curand, Xiaomi era considerat cel mai mare producator de telefoane mobile din China. Compania, insa, are parte de probleme serioase pe principala sa piata. Astfel, dupa cum scriu cei de la TechCrunch, Xiaomi a vandut anul [] Huawei a devenit cel mai mare producator de telefoane din China Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Directia 5 lanseaza cel mai bun album de pana acum VIDEO

Directia 5 lanseaza cel mai bun album de pana acum al trupei. Cel putin, asa considera artistii din formatie care se pregatesc sa le divulge fanilor noile piese in concertul de la Sala Palatului, din 20 noiembrie.

Cel mai sanatos vin rosu

Cel mai recent studiu privind beneficiile vinului rosu arata ca un pahar de vin rosu la cina imbunatateste sanatatea cardiovasculara a persoanelor cu diabet de tip 2. Iata cum poti alege cel mai sanatos vin rosu.

Mexicul, in alerta, asteapta cel mai distrugator URAGAN din istoria Americii

Mexicul este in alerta vineri, in asteptarea uraganului Patricia - cel mai puternic inregistrat vreodata pe continentul american.

Romania trimite trupe de CERCETARE si de actiuni PSIHOLOGICE la cel mai amplu exercitiu NATO din 2015

Armata Romaniei participa cu trupe la cel mai amplu exercitiu NATO al anului, denumit TRIDENT JUNCTURE 15.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2315 seconds )