Libnet.ro
UNICEF

07:31

Noul Guitar Hero Live este cel mai scump joc pentru iOS

Playtech Playtech,
Noul Guitar Hero Live este cel mai scump joc pentru iOS

Daca ati fost un fan al primelor jocuri din seria Guitar Hero, veti indragi cu siguranta noul Guitar Hero Live. Versiunea de iOS este insa un pic cam scumpa. Dupa o serie de trailere si speculatii, cei de la Activision au lansat prima lor versiune de Guitar Hero Live. Noul joc din serie va fi [] Noul Guitar Hero Live este cel mai scump joc pentru iOS Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro . continuă pe Playtech

Cel mai scump Surface Book are un pret absurd

Daca ati dezvoltat o obsesie pentru cel mai nou sistem portabil Microsoft, pretul pentru Surface Book-ul cu configuratia de top va va vindeca. Vanzarile de PC-uri continua sa scada cu o viteza ametitoare de la an la an, dar se pare ca exista in continuare amatori de sisteme high-end. in orice alte conditii ar fi [] Cel mai scump Surface Book are un pret absurd Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Samsung lanseaza un telefon cu clapa dotat cu cel mai bun procesor al sau

Noul smartphone al coreenilor de la Samsung va avea o clapa si va beneficia de cel mai bun procesor. Telefoanele cu clapa ale celor de la Samsung se bucura de o popularitate aparte in Asia, iar compania se pare ca este pregatita sa introduca un nou astfel de dispozitive. Dupa cum scrie site-ul Phonearena, noul [] Samsung lanseaza un telefon cu clapa dotat cu cel mai bun procesor al sau Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Cel mai nou trailer Star Wars iti aminteste de ce iubesti seria [VIDEO]

Mai sunt cateva luni pana la lansarea oficiala a nouluiStar Wars: The Force Awakens si deja avem parte de al treilea trailer pentru noul film. Star Wars The Force Awakens este primul film din populara serie scris si regizat de J. Abrams, aceeasi persoana care s-a aflat in spatele noilor filme Star Trek ajunse in [] Cel mai nou trailer Star Wars iti aminteste de ce iubesti seria [VIDEO] Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

Dreapta populista elvetiana UDC este considerat cel mai mare partid din Confederatia Helvetica

Dreapta populista elvetiana UDC, anti-imigratie si anti-Uniunea Europeana, a inregistrat duminica un progres spectaculos in alegerile parlamentare, iesind intarita din acest scrutin ca cel mai mare partid din Confederatia Helvetica, noteaza Reuters si AFP.

Directia 5 lanseaza cel mai bun album de pana acum VIDEO

Directia 5 lanseaza cel mai bun album de pana acum al trupei. Cel putin, asa considera artistii din formatie care se pregatesc sa le divulge fanilor noile piese in concertul de la Sala Palatului, din 20 noiembrie.

Cel mai sanatos vin rosu

Cel mai recent studiu privind beneficiile vinului rosu arata ca un pahar de vin rosu la cina imbunatateste sanatatea cardiovasculara a persoanelor cu diabet de tip 2. Iata cum poti alege cel mai sanatos vin rosu.

Aon Romania a desemnat Cel mai flexibil asigurator 2015

Aon Romania, unul din jucatorii pe piata de brokeraj de asigurare si reasigurare din Romania, a acordat companiei Uniqa Asigurari trofeul Cel mai flexibil asigurator, in cadrul Aon Cocktail Party, eveniment prin care brokerul sarbatoreste in fiecare an colaborarea cu partenerii sai din piata de asigurari, informeaza un comunicat de presa al redactiei.

Cel mai bun hotel de lux din Romania a ajuns la afaceri de 1,7 mil. euro

Hotel Epoque, cel mai bun hotel de lux din Romania, potrivit TripAdvisor, a inregistrat venituri in crestere cu 11% in al treilea trimestru al anului 2015 si a ajuns la o cifra de afaceri de 1,7 milioane euro, fata de 1,5 milioane euro in perioada.

Anul 2015 se prefigureaza a fi cel mai bun pentru piata rezidentiala bucuresteana

Conform unui studiu Coldwell Banker Affiliates of Romania, dupa primele trei trimestre din acest an, anul 2015 se prefigureaza a fi cel mai bun pentru piata rezidentiala bucuresteana, informeaza un comunicat de presa al companiei.

Cel mai ieftin Segway vine de la Xiaomi si te va uimi

Dupa ce au facut valuri printre producatorii de smartphone-uri din China, cei de la Xiaomi s-au decis sa anunte un Segway mult mai accesibil. Gadgeturile pentru transport personal sunt din ce in ce mai atragatoare la ora actuala, desi multe dintre ele costa cat o masina la mana a doua. Din fericire, exista si companii [] Cel mai ieftin Segway vine de la Xiaomi si te va uimi Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

ştiri de la Playtech

actualitate, 07:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2023 seconds )