Libnet.ro
UNICEF

19:15

A fost lansat primul trailer pentru The Hateful Eight, filmul dupa care Quentin Tarantino vrea sa se retraga VIDEO

Adevărul Adevărul,
A fost lansat primul trailer pentru The Hateful Eight, filmul dupa care Quentin Tarantino vrea sa se retraga VIDEO

A fost lansat primul trailer oficial al westernului The Hateful Eight, cel de-al zecelea film din cariera cinematografica a apreciatului regizor Quentin Tarantino. continuă pe Adevărul

The Hateful Eight, al optulea film al lui Tarantino, are primul trailer oficial (VIDEO)

Trailerul celui de-al optulea film al lui Quentin Tarantino, care va aparea de Craciun in Statele Unite, a fost dat publicitatii. Protagonistii filmului The Hateful Eight sunt Samuel L. Jackson, Tim Roth, Kurt.

A fost lansat primul trailer al filmului By the sea: Angelina Jolie si Brad Pitt au o casnicie marcata de probleme VIDEO

Primul trailer al dramei By the sea/ Pe malul marii ii prezinta pe actorii Angelina Jolie si Brad Pitt din nou impreuna pe marele ecran, la zece ani de la ultimul film in care au facut echipa, Domnul si doamna Smith/ Mr and Mrs Smith.

Primul trailer pentru Hateful Eight ne arata, foarte probabil, un nou film de Oscar

Hateful Eight este cel mai nou proiect al lui Quentin Tarantino si a avut ieri parte de primul trailer oficial. Mai ai loc pentru inca un pasager, spune un Samuel L. Jackson aflatlanga doua cadavre in timp ce opreste o caruta. Asa incepe trailerul pentru cel mai nou film marca Quentin Tarantino, denumit Hateful Eight. [] Primul trailer pentru Hateful Eight ne arata, foarte probabil, un nou film de Oscar Nebun dupa tehnologie? Pasionat de stiinta? Gasesti tot ce te intereseaza pe playtech. ro .

A fost lansat Catalogul IKEA pe 2016 - accentul este pus pe stilul de viata in bucatarie

IKEA Romania a lansat Catalogul IKEA 2016. in perioada 17 august 6 septembrie, 930. 000 de exemplare ale noului catalog vor fi distribuite in locuintele din Bucuresti, Pitesti, Ploiesti si imprejurimi. Noul catalog are 328 de pagini si se inspira din bucuria meselor impreuna, reflectand tema de anul acesta: Gesturile mici conteaza. Este vorba despre momentele marunte, magice, din jurul bucatariei si nu numai. Despre gesturile mici dar pline de semnificatie pe care le facem pentru cei dragi, fara un motiv anume. Bucatariile se afla in prim-plan Daca in trecut bucataria juca rolul traditional al camerei pentru gatit, astazi indeplineste mai multe functii. Este un spatiu in care ne adunam alaturi de familie si prieteni, acolo unde copiii isi fac uneori temele, hobby-urile prind viata si unde ne intalnim sa ne bucuram de momentele speciale petrecute impreuna in fiecare zi. Noul catalog cuprinde idei variate pentru personalizarea si organizarea bucatariei de exemplu, sinele de perete si rafturile deschise transforma o bucatarie mica intr-o bucatarie incapatoare prin folosirea fiecarui centimetru, pana la tavan .

Arges: Fost agent SRI, retinut pentru trafic de influenta, in urma unui flagrant

Un fost angajat SRI a fost retinut dupa ce a fost prin in flagrant ca lua 500 de lei mita de la o femeie pentru a interveni ca aceasta sa fie angajata la MAE, informeaza Mediafax. Potrivit unui comunicat de.

Fost angajat SRI, retinut pentru trafic de influenta in urma unui flagrant

Un fost angajat SRI a fost retinut dupa ce a fost prins in flagrant, joi, in timp ce primea 500 de lei de la o femeie careia ii promisese ca va interveni pentru a fi angajata in MAE, aceasta fiind a doua oara cand barbatul e prins in flagrant, el avand deja o condamnare pentru trafic de influenta.

Fost angajat SRI, retinut pentru trafic de influenta, in urma unui flagrant

Un fost angajat SRI a fost retinut dupa ce a fost prins in flagrant, joi, in timp ce primea 500 de lei de la o femeie careia ii promisese ca va interveni pentru a fi angajata in MAE, aceasta fiind a doua oara.

ştiri din Showbiz

ştiri de la Adevărul

actualitate, 19:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2294 seconds )