Libnet.ro
UNICEF

08:00

A fost lansata cea mai mare retea 5G din lume. Unde se afla si ce companii au luat parte la construirea ei

B1 B1,
A fost lansata cea mai mare retea 5G din lume. Unde se afla si ce companii au luat parte la construirea ei

Cea mai mare retea 5G din lume a fost lansata, vineri, in China, jumatate din ea fiind construita de controversata companie Huawei, arataCNN. Companiile de stat China Mobile CHL), China Telecom CHA) si. continuă pe B1

Selectionerul Angliei, inainte de finala cu Africa de Sud: Este cea mai intimidanta echipa din lume, dar vom intra pe teren fara teama

Dupa ce a reusit sa o elimine pe Noua Zeelanda in semifinale, Anglia este gata sa lupte pentru trofeu cu Africa de Sud, in finala Campionatului Mondial de Rugby. Eddie Jones, selectionerul englezilor, s-a aratat extrem de increzator in elevii sai, declarand ca sunt foarte bine pregatiti si vor intra pe teren fara teama, chiar daca vor infrunta cea mai intimidanta echipa din lume.

DUPA DIMINUAREA PUTERNICA A PROFITABILITATII IN TRIMESTRUL AL TREILEA Actiunile OMV Petrom - cea mai mare depreciere din BET

Marcel Murgoci, Estinvest: Chiar daca influenta pretului petrolului asupra rezultatelor companiei era previzibila, nu se estima ca impactul asupra profitabilitatii va fi atat de puternic * Simion Tihon, Prime Transaction: in conditiile in care cotatia petrolului ramane la nivelurile actuale, exista riscul ca plusul de 53% al profitabilitatii OMV Petrom de la jumatatea anului sa fie anulat, iar rezultatul pentru 2019 sa fie in usoara scadere OMV Petrom SNP) s-a prezentat ieri, in fata investitorilor, cu rezultatele financiare pentru primele noua luni ale lui 2019, cele care conturea-za imaginea evolutiei probabile pentru intregul an, iar reactia in piata a fost negativa, actiunile SNP incheind ziua de tranzactionare in scadere cu 2,06%, pana la pretul de 0,428 lei, cea mai mare depreciere dintre emitentii ce compun indicele BET, referinta bursei bucurestene.

Faze tari: Sapte case bantuite care au costat milioane de dolari. Povestile despre fantome le-au scazut valoarea; Cea mai zgomotoasa pasare din lume tipa mai tare decat o sirena de politie

A venit la magazin doar in chiloti tanga. O turista din Bali a fost fotografiata intr-un magazin mai mult dezbracata. Femeia a venit. Sapte case bantuite care au costat milioane de dolari. Povestile despre fantome le-au scazut valoarea. Multe case au devenit mai valoroase dupa ce s-a aflat ca in acestea ar exista fantome. Unele dintre.

Faze tari: Oamenii de stiinta au dresat sobolanii sa conduca masini ca sa ajunga la mancare; Cum arata noua cea mai frumoasa fetita din lume. Viseaza sa devina fotbalista

Un barbat care a aruncat cu pisica intr-un politist risca cinci ani de inchisoare. Pe 4 octombrie 2018, Gennady Shcherbakov, un rus in varsta de 59 de ani, a baut strasnic si. Si-a ridicat tricoul in timpul unui meci, dar acum trebuie sa plateasca o suma uriasa. Julia Rose, Lauren Summer si Kayla Lauren au ajuns in centrul atentiei, dupa ce.

Cea mai mare broasca testoasa din lume a ajuns pe uscat: imaginile sunt spectaculoase

Indiferent cat pasionat esti de broaste testoase, este putin probabil sa fi vazut vreodata una atat de mare precum in clipul de mai jos. Imaginile sunt spectaculoase, in contextul in care pare sa fie cea mai mare inregistrata vreodata in lume. O broasca testoasa care a iesit de curand din ocean, pentru a petrece un .

Iazul toxic de la Certej, Hunedoara. Cea mai mare catastrofa miniera din Romania! S-a soldat cu 100 de morti si peste 80 de raniti

Zilele trecute s-au implinit 48 de ani de la cea mai mare catastrofa miniera din Romania. Aproape 100 de persoane si-au pierdut viata si alte 80 au fost ranite, dupa ce un iaz de decantare supraincarcat cu steril s-a revarsat peste cartierul de la poalele acestuia. in doar un sfert e ora, cele peste 300.

Eurostat: Romania, tara cu a doua cea mai mare crestere a ponderii impozitelor in PIB

Romania este tara cu una dintre cele mai mici ponderi ale veniturilor din taxe si contributii in Produsul Intern Brut PIB), insa a inregistrat a doua cea mai mare crestere a acestei ponderi, in ultimul an, arata datele publicate miercuri de Eurostat.

EUROSTAT: Bruxelles-ul este cea mai tanara capitala din Uniunea Europeana

In Uniunea Europeana, rata de dependenta de varsta tanara se situa la 35% in 2017 in medie, exista o persoana tanara, de 19 ani sau mai putin, la trei persoane de varsta activa), iar aproximativ doua treimi din cele 19 orase cu cea mai scazuta rata sub 25%) erau in Romania si Germania, arata datele publicate miercuri de Oficiul European de Statistica Eurostat) .

P Radu Banciu se inscrie la maratonul de 8 ore. Cea mai tare provocare din sport in acest sezon este la Look

Opt ore de emisiune live, in fiecare duminica, incepand cu ora 15:30, pe Look Plus si lookplus. ro. Aceasta este provocarea spectaculoasa pe care Radu Banciu o propune de duminica aceasta fanilor celor mai tari campionate din Europa, in emisiunea Fotbal All Inclusive. Radu Banciu, alaturi de super invitati, vor comenta in fiecare duminica intr-un maraton de 8 ore cele mai tari evenimente live, meciuri, faze fresh si declaratii din sport imediat dupa meciuri.

Ei sunt CEI MAI BOGATI MORTI din lume! Forbes tocmai a facut anuntul incredibil

Chiar daca au trecut de mult pe lumea cealalta, continua sa faca bani frumosi si in aceasta. Forbes a dat miercuri publicitatii clasamentulpe 2019 al celor mai bine platite celebritati.

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 08:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2579 seconds )