Libnet.ro
UNICEF

00:07

Ei sunt CEI MAI BOGATI MORTI din lume! Forbes tocmai a facut anuntul incredibil

B1 B1,
Ei sunt CEI MAI BOGATI MORTI din lume! Forbes tocmai a facut anuntul incredibil

Chiar daca au trecut de mult pe lumea cealalta, continua sa faca bani frumosi si in aceasta. Forbes a dat miercuri publicitatii clasamentulpe 2019 al celor mai bine platite celebritati. continuă pe B1

Cei mai bogati miliardari ai planetei din domeniul tehnologiei au avut castiguri majore in 2019. Jeff Bezos, exceptia

Cei mai bogati 20 de miliardari din tehnologie au avut castiguri majore in 2019, pana la acest moment, cu o exceptie notabila: Jeff Bezos.

Topul celor mai PUTERNICE ARMATE din lume. Pe ce loc se afla Romania

Global Firepower a publicat topul celor mai puternice armate din lume. Armata Romaniei ocupa pozitia 40 din 137 in topul celor mai puternice armate din lume, potrivit studiului, transmite Rador.

Aramco, cea mai profitabila companie din lume, va incepe duminica listarea pe bursa. Sauditii vor ca gigantul petrolier sa fie evaluat la peste 2.000 de miliarde de dolari

Gigantul saudit Aramco a avut castiguri de 68 de miliarde de dolari in primele noua luni ale acestui an, intarindu-si pozitia de cea mai profitabila companie din lume, au declarat pentru Bloomberg surse care au avut acces la datele financiare.

Mihai avea 44 de ani si era unul dintre cei mai curajosi politisti din Alba. Boala l-a rapus si s-a stins din viata. Mesajul emotionant pe care l-au transmis colegii lui

Un politist din cadrul IPJ Alba, care a ajuns, in weekend, in stare grava la un spital din Cluj, a decedat. Colegii din Politia Alba sunt alaturi de familia indoliata. Mihai avea 44 de ani si era unul dintre.

Rasturnare de situatie in cazul camionului mortii. Doi dintre cei 39 de morti din TIR-ul de la Essex, veneau din Romania

Noi informatii apar in cazul camionului mortii. Se pare ca doi barbati din Vietnam, care au lucrat in Romania, s-ar putea numara printre cei 39 de migranti gasiti morti miercuri intr-un camion in.

Adrian Paunescu reaprinde spectacolul Cenaclul Flacara. Cei mai iubiti artisti din tara vor canta pe 1 noiembrie

Cenaclul Flacara Adrian Paunescu Simfonic este evenimentul care va incanta publicul in prima zi a lunii Noiembrie. Un eveniment prin care Andrei, fiul marelui poet, a facut tot posibilul sa-i surprinda pe toti.

Andrei Paunescu reaprinde spectacolul Cenaclul Flacara. Cei mai iubiti artisti din tara vor canta pe 1 noiembrie

Cenaclul Flacara Adrian Paunescu Simfonic este evenimentul care va incanta publicul in prima zi a lunii Noiembrie. Un eveniment prin care Andrei, fiul marelui poet, a facut tot posibilul sa-i surprinda pe toti.

Singura tara europeana neimplicata in niciun razboi in ultimii 500 de ani. Pe vremuri, au fost cei mai temuti mercenari

In mod paradoxal, aceasta tara care a preferat sa nu se alieze cu nimeni inclusiv in cele doua razboaie mondiale a avut cei mai buni soldati din istoria Evului Mediu, dar si cel mai puternic sistem de aparare in epoca contemporana.

BURSELE DIN LUME Pietele europene, la cel mai ridicat nivel din ultimele 22 de luni

Bursele din Europa au urmat un curs pozitiv vineri, atingand cel mai ridicat nivel din ultimele 22 de luni, datorita informatiilor pozitive legate de progresul negocierilor comerciale dintre SUA si China.

Bogdan Stanoevici, printre cei mai saraci candidati la alegerile prezidentiale. Ce avere a strans actorul din serialul Sacrificiul de la Antena 1

Bogdan Stanoevici e unul dintre candidatii pentru alegerile prezidentiale din 2019 si un favorit al publicului roman, din serialul Sacrificiul, difuzat pe Antena 1. Actorul a jucat si in alte productii, precum Fructul Oprit, tot de pe acelasi post TV, iar in prezent se pregateste pentru cea mai importanta aparitie a sa, pentru ca viseaza .

ştiri din Economie

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,225 seconds )