Libnet.ro
UNICEF

16:00

A fost lansata o platforma online prin care afacerile si antreprenorii pot ajuta spitalele din Romania. Orice firma poate contribui

Hotnews Hotnews,
 A fost lansata o platforma online prin care afacerile si antreprenorii pot ajuta spitalele din Romania. Orice firma poate contribui

In contextul in care Organizatia Mondiala a Sanatatii a declarat pandemie, iar in Romania a fost publicat decretul privind instituirea starii de urgenta pe teritoriul tarii noastre, capacitatea sistemului medical romanesc de a face fata si de a reactiona prompt si eficient este esentiala. Spitalele si centrele medicale din Romania sunt in linia intai a luptei impotriva COVID-19, iar cativa antreprenori au lansat o platforma prin care mediul de business poate veni in intampinarea nevoilor urgente ale acestora. continuă pe Hotnews

Guvernul a lansat platforma online COVID-19 Stiri Oficiale Site-ul va centraliza doar informatii din surse sigure

Guvernul Romaniei, prin Autoritatea pentru Digitalizarea Romaniei, si organizatia neguvernamentala Code for Romania au lansat platforma online COVID-19 Stiri Oficiale stirioficiale. ro). Platforma online COVID-19 Stiri Oficiale centralizeaza doar informatii din surse sigure, precum comunicatele oficiale ale Grupului de Comunicare Strategica constituit de Guvernul Romaniei, hotararile Comitetului National pentru Situatii Speciale de Urgenta si inregistrarile conferintelor de presa sustinute de oficialii cu responsabilitati in domeniul managementului situatiilor de urgenta.

Drama prin care a trecut Mihaela Tatu: Nici macar nu mai raspund la telefon. Ce se intampla cu vedeta

Toata lumea o cunoaste pe Mihaela Tatu. Desi este mereu zambitoare si bine-dispusa, putini sunt cei care cunosc drama prin care a trecut fosta prezentatoare de televiziune. Drama prin care a trecut Mihaela Tatu: Nici macar nu mai raspund la telefon Mihaela Tatu ramane una dintre cele mai cunoscute aparitii din showbiz-ul autohton, gratie emisiunii .

in plina pandemie de coronavirus, mai multi parlamentari depun un proiect de lege prin care Avocatul Poporului sa aiba salariu de judecator ICCJ

In plina pandemie de coronavirus, mai multi parlamentari, intre care Florin Iordache, Adrian Solomon, Marian Cucsa de la PSD si Adriana Saftoiu de la PNL, au depus un proiect de lege prin care Avocatul Poporului sa aiba o indemnizatie lunara echivalent celei a judecatorilor cu grad maxim de la instanta suprema, precum si pensie speciala.

Centrala termica. Cea mai simpla metoda prin care faci economie la factura pentru gaze

Vremea inca se mentine racoroasa, iar locuintele trebuie incalzite pentru a avea confortul de care avem nevoie. Cu cat in camera este mai cald, cu atat factura la gaze naturale va fi mai mare, in deosebi pentru cei care nu au incalzirea subventionata. Cum scadem factura la gaze in ceea ce priveste confortul termic, vorbim .

Consiliul Concurentei a autorizat tranzactia prin care Sika Romania vrea sa preia Adeplast

Consiliul Concurentei a anuntat, luni, ca a autorizat tranzactia prin care Sika Romania, detinuta de grupul elvetian Sika, intentioneaza sa preia producatorul de materiale de constructii Adeplast.

Airbnb, decizia de bun simt prin care arata ca-i pasa de criza coronavirus

E o perioada grea in care toate afacerile, indiferent de domeniu, sunt lovite de criza coronavirus. Mai presus de toate, insa, cele din turism si transporturi sunt cele mai expuse. Airbnb tocmai.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 16:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2089 seconds )