Libnet.ro
UNICEF

00:07

De ce au fost mai putine decese in primele 8 luni din 2020 decat in aceeasi perioada din 2019. Adrian Streinu-Cercel, posibila explicatie: Cand vine leul si rage, celelalte animalute fug si se ascund (VIDEO)

B1 B1,
De ce au fost mai putine decese in primele 8 luni din 2020 decat in aceeasi perioada din 2019. Adrian Streinu-Cercel, posibila explicatie: Cand vine leul si rage, celelalte animalute fug si se ascund (VIDEO)

Adrian Streinu-Cercel, managerul Institutului National de Boli Infectioase Matei Bals, a comentat miercuri, in direct pe B1 TV, informatia potrivit careia in primele opt luni din anul 2020 au fost. continuă pe B1

IN PRIMELE NOUA LUNI DIN 2020 Boeing a inregistrat pierderi de 3,4 miliarde de dolari

Producatorul de avioane Boeing a inregistrat pierderi de 3,453 miliarde de dolari in primele noua luni ale acestui an, comparativ cu un profit de 374 milioane de dolari in perioada similara din 2019, motiv pentru care estimeaza mai multe reduceri de personal voluntare sau nevoluntare.

Cati romani au murit in primele 8 luni din acest an fata de aceeasi perioada din anul trecut, pe cauze de deces

La solicitarea HotNews. ro, Institutul National de Statistica ne-a transmis numarul deceselor pe cauze de deces in primele 8 luni din 2019 si 2020. Cifrele seci arata ca anul acesta am avut, pana la finele lui august, mai putine decese decat anul trecut. Din luna martie 2020 incoace, luna de luna, decesele cauzate de diabet si de boli ale aparatului respirator unde intra si coronavirusul ucigas) au dominat 2020 fata de 2019.

FLORIN CITU: Deficitul bugetar a urcat la 6,36% din PIB, dupa primele noua luni din 2020

Executia bugetului general consolidat s-a incheiat pe primele noua luni ale anului 2020 cu un deficit de 67,27 miliarde de lei, a anuntat ieri Florin Citu, ministrul de Finante. Deficitul pe primele noua luni este cu peste 12,5 miliarde de lei mai mare decat cel din primele opt luni din an, de 54,77 miliarde de lei.

DUPA PRIMELE NOUA LUNI DIN AN Deficitul bugetar a urcat la 6,36% din PIB, in contextul crizei Covid

Executia bugetului general consolidat s-a incheiat pe primele noua luni ale anului 2020 cu un deficit de 67,27 miliarde de lei, cu peste 12,5 miliarde de lei mai mare decat cel din primele opt luni din an.

AstraZeneca: Vaccinul anticoronavirus functioneaza si la varstnici si provoaca mai putine reactii adverse decat la tineri

Vaccinul anti-Covid-19 dezvoltat de Universitatea Oxford produce un raspuns imun similar si la tineri si la varstnici, iar reactiile adverse au fost mai putin intalnite la cei varstnici, a anuntat marti producatorul farma britanic AstraZeneca.

PENTRU PERIOADA IANUARIE-SEPTEMBRIE A ACESTUI AN TeraPlast - profit in crestere cu 78%, fata de primele noua din 2019

Venituri din contractele cu clientii de 816,23 milioane lei, mai mari cu 13% Grupul TeraPlast TRP) a raportat, pentru primele noua luni ale anului, un profit net de 60,28 milioane de lei, cu 78,6% peste cel obtinut in aceeasi perioada a anului trecut, in timp ce veniturile din contractele cu clientii au fost de 816,23 milioane de lei, in crestere cu 13,5%, pentru aceeasi perioada de raportare.

Raport INSP privind criza COVID-19 in saptamana 19 - 25 octombrie: 35,8% din infectari au fost raportate in Bucuresti si 4 judete. Unde s-au inregistrat cele mai multe decese

Institutul National de Sanatate Publica a prezentat raportul privind evolutia epidemiei de coronavirus in Romania, in saptamana 19 - 25 octombrie. Potrivit documentului, in perioada mentionata, 35,8% din to.

STUDIU DELOITTE: ingrijorarea europenilor privind problemele financiare si locul de munca a scazut in primele luni de la relaxarea restrictii

Ingrijorarea europenilor in legatura cu problemele financiare si cu locul de munca a scazut in primele patru luni de la relaxarea primelor restrictii impuse de autoritati in contextul pandemiei de COVID-19, potrivit studiului Deloitte State of Consumer Tracker, doua treimi dintre respondenti declarandu-se mai deschisi la ideea de a efectua cumparaturi costisitoare si mai relaxati in legatura cu stabilitatea jobului.

DATE EY: China, lider mondial al IPO-urilor din 2020

Societatile din China continua sa abordeze si piata SUA, nu doar bursele locale, in pofida presiunilor crescande din partea administratiei americane in sensul reducerii legaturilor financiare cu tara asiatica * Jumatate din IPO-urile transfrontaliere din America au provenit din China, in primele noua luni ale anului Companiile chineze apeleaza din ce in ce mai mult la ofertele publice initiale IPO) pe care le considera drept o fereastra de oportunitate pentru a strange miliarde de dolari de pe pietele globale de actiuni, in conditiile in care sunt tot mai multe incertitudini la nivel mondial - de la pandemia de coronavirus pana la tensiunile politice.

Klaus Iohannis: Sarbatorile de iarna din 2020, diferite fata de alti ani. Cu siguranta, vor fi restrictii. Cred ca anul acesta ne vom intoarce la ce inseamna Craciunul, sarbatoarea in si cu familia (VIDEO)

Presedintele Romaniei, Klaus Iohannis, a fost intrebat in timpul conferintei de presa de miercuri daca ia in calcul sa decreteze stare de urgenta pentru perioada sarbatorilor de iarna, astfel incat sa.

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2082 seconds )