Libnet.ro
UNICEF

23:30

Sase procurori au fost dati afara din DNA

B1 B1,
Sase procurori au fost dati afara din DNA

Sase procurori au fost dati afara din DNA in aceeasi zi in care la Directie au fost facute verificari pentru a se stabili daca a fost respectata legea in cazul detasarii si delegarii unor. continuă pe B1

Sase procurori, dati afara din DNA

Sase procurori au fost dati afara din DNA in aceeasi zi in care la Directie au fost facute verificari pentru a se stabili daca a fost respectata legea in cazul detasarii si delegarii unor.

Sase procurori au fost dati afara de la DNA

Procurorul general Augustin Lazar a dispus luni incetarea delegarii in cadrul DNA pentru sase procurori, care nu indeplinesc conditia de vechime in functie de minim opt ani. Au fost facute detasar.

Delegare revocata la DNA in cazul a sase procurori care nu aveau vechimea minima de opt ani

Procurorul general a dispus incetarea delegarii in cadrul Directiei Nationale Anticoruptie DNA) pentru sase procurori care nu aveau vechimea minima de opt ani, a anuntat luni Parchetul General.

Sase procurori pleaca din DNA, Augustin Lazar a dispus ncetarea delegarilor. Noua lege privind organizarea judiciara impune minim 8 ani vechime pentru numirea la DNA

Procurorul general Augustin Lazar a dispus, luni, incetarea delegarii in cadrul DNA pentru sase procurori, decizia venind in conditiile in care modificarile aduse Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara impun o vechime de minim 8 ani necesara pentru numirea in functie la DNA.

Sase procurori pleaca din DNA, Augustin Lazar a dispus ncetarea delegarilor. Noua lege privind organizarea judiciara impune minim 8 ani vechime pentru numirea la Directia Anticoruptie

Procurorul general Augustin Lazar a dispus, luni, incetarea delegarii in cadrul DNA pentru sase procurori, decizia venind in conditiile in care modificarile aduse Legii nr. 304/2004 privind organizarea judiciara impun o vechime de minim 8 ani necesara pentru numirea in functie la DNA. UPDATE Precizarile DNA: Toti procurorii din cadrul DNA delegati pe functii de executie si pe functii de conducere indeplinesc conditiile legale.

ştiri de la B1

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2871 seconds )