Libnet.ro
UNICEF

20:30

Un fost ministru din Guvernul Grindeanu s-a ales cu plangere penala cu DNA

Antena3 Antena3,
Un fost ministru din Guvernul Grindeanu s-a ales cu plangere penala cu DNA

Elena Petrascu, numita luna trecuta director general interimar al Postei Romane, a trimis corpul de control la filiala Broker de Asigurare. Neregulile gasite fac obiectul unei plangeri penale, trimisa la. continuă pe Antena3

Puiu Popoviciu a fost organizatorul din umbra al ilegalitatilor din dosarul Baneasa

Pedepsele principale aplicate lui Puiu Popoviciu se justifica prin faptul ca acesta a fost organizatorul din umbra al ilegalitatilor din dosarul Baneasa, potrivit motivarii sentintei prin care inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat definitiv pe omul de afaceri la 7 ani de inchisoare cu executare.

Puiu Popoviciu a fost organizatorul din umbra al ilegalitatilor din dosarul Baneasa - motivare sentinta

Pedepsele principale aplicate lui Puiu Popoviciu se justifica prin faptul ca acesta a fost organizatorul din umbra al ilegalitatilor din dosarul Baneasa, potrivit motivarii sentintei prin care Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat definitiv pe omul de afaceri la 7 ani de inchisoare cu executare, informeaza Agerpres.

Vladimir Voronin a felicitat militia rusa din postura de fost ministru de Interne al RSSM: Militia sovietica cu adevarat a aparat drepturile oamenilor

Liderul comunistilor de la Chisinau, Vladimir Voronin, a adresat vineri, 9 noiembrie, in plenul Parlamentului, un mesaj de felicitare pentru militia rusa in contextul Zilei organelor de drept din Federatia Rusa, numita si Ziua Militiei in perioada sovietica.

Fabrizio Saccomanni, fost ministru italian de Finante, va fi noul presedinte al UniCredit

Cel mai mare grup bancar italian, UniCredit SpA, a anuntat ieri ca-l va numi, anul viitor, pe fostul ministru de Finante Fabrizio Saccomanni in functia de presedinte, transmite Reuters, conform Agerpres.

ştiri de la Antena3

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2184 seconds )