Libnet.ro
UNICEF

20:30

Au fost mobilizate echipaje din tara in contextul manifestatiilor

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Au fost mobilizate echipaje din tara in contextul manifestatiilor

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat, pentru AGERPRES, ca au fost mobilizate mai multe echipaje din tara in contextul manifestatiilor care au loc sambata in Bucuresti. continuă pe Ziarul Bursa

Raed Arafat: Au fost mobilizate echipaje din tara in contextul manifestatiilor de sambata din Bucuresti

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat ca au fost mobilizate mai multe echipaje din tara in contextul manifestatiilor care au loc sambata in Bucuresti.

Arafat spune ca au fost mobilizate 10-11 autospeciale din tara si echipe de paramedici, gata sa intervina n cazul unor incidente la manifestatiile din Bucuresti

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat, pentru Agerpres, ca au fost mobilizate mai multe echipaje din tara in contextul manifestatiilor care au loc sambata in Bucuresti, fiind pregatite 10-11 autospeciale si echipe cu paramedici gata sa intervina in cazul unor eventuale incidente.

Mitingul PSD: Cu cati oameni au anuntat filialele din tara ca vin in Piata Victoriei

Organizatiile PSD din tara au mobilizat pentru mitingul de sambata seara, fiecare, de la sute la cateva mii de oameni, care se vor deplasa spre Capitala cu sute de masini personale, autocare, microbuze si chiar garnituri de tren inchiriate, conform.

Piata asigurarilor din tara noastra, dependenta de RCA

Primele cinci societati de asigurare reprezinta 70,03% din segmentul asigurarilor generale * Romanii sunt atasati de ideea de a locui intr-un spatiu proprietate personala, dar nu realizeaza necesitatea protejarii locuintei prin achizitionarea unei asigurari Reporter: Cum arata, in prezent, piata asigurarilor din tara noastra? Cornel Coca Constantinescu: in momentul de fata, piata asigurarilor este stabila, cu o structura dominata de segmentul celor generale, cu 79% din PBS n. r. prime brute subscrise) in 2017, prevalente fiind asigurarile obligatorii, in special cele auto. in acelasi timp, piata de asigurari este caracterizata de dezvoltarea modesta a segmentului asigurarilor de viata, acesta reprezentand 21% din PBS, in 2017.

Raed Arafat, mesaj de ultima ora despre manifestatiile din Bucuresti

Secretarul de stat in MAI Raed Arafat a declarat, pentru AGERPRES, ca au fost mobilizate mai multe echipaje din tara in contextul manifestatiilor care au loc sambata in Bucuresti. Au fost mobilizate mai.

Anunt BOMBA venit de la emisiunea Chefi la cutite: Din pacate a plecat din tara, cu tot cu familie...

Castigatorul Chefi la cutite din sezonul trei, Gianny Banuta, a plecat din Romania pentru a lucra in Spania. Sunt in Spania, este cald si frumos. in februarie am venit in vacanta sa vad o.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 20:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2378 seconds )