Libnet.ro
UNICEF

09:15

A fost la un pas sa isi puna capat zilelor din cauza unor postari pe Facebook. E socant ce a patit aceasta adolescenta

Antena3 Antena3,
A fost la un pas sa isi puna capat zilelor din cauza unor postari pe Facebook. E socant ce a patit aceasta adolescenta

O adolescenta de 17 ani din Calarasi a incercat sa-si ia viata din cauza unor poze deocheate. Tanara a fost amenintata de un baiat ca pozele vor fi publicate pe Facebook. Aceasta a fost salvata de. continuă pe Antena3

Haos in Bucuresti! Tramvaie blocate din cauza unei soferitecare a parcat prost

Circulatia a fost reluata in cartierul Pipera, dupa minute bune in care 15 tramvaie au fost blocate din cauza unei masini parcate pe linia de tramvai. Propietarul, un barbat, a venit sa ia masina, despre.

Circulatia pe A2 spre Constanta, oprita din cauza a trei accidente

Centrul Infotrafic transmite ca pe Autostrada A2 Bucuresti Constanta, circulatia este intrerupta pe sensul catre litoral, la kilometrul 16, din cauza a trei evenimente rutiere in care au fost implicate mai multe autovehicule.

Trenurile au ntrzieri mari din cauza prabusirii podului de la Crcea. Devierile au crescut timpii de parcurs, calatorii au fost informati insuficient

In urma prabusirii podului feroviar de langa Craiova, circulatia este deviata prin Piatra Olt si au crescut si mai mult timpii de parcurs. CFR Calatori nu a comunicat foarte clar schimbarile si nici programul de parcurs al noilor trenuri, astfel ca pasagerii au fost, nu de putine ori, furiosi. Surse din domeniu au precizat pentru HotNews ca se discuta si despre transbordari cu autocarul intre Craiova si comuna Leu, insa lucrurile merg greu.

Cum au ajuns romanii sa invadeze Bulgaria in 1913 din cauza unor neintelegeri

Romanii si bulgarii au reprezentat mult timp doua popoare din al caror bagaj specific manifestarilor orgoliului national parea sa lipseasca tocmai spiritul infruntarii. Ar fi fost un caz atipic lumii.

Probleme la metrou!Trafic ingreunat din cauza unei defectiuni tehnice

Un tren de metrou care circula pe Magistrala 1 Dristor-Pantelimon) catre statia Dristor 1 a fost afectat, marti dimineata, la ora 8:55, de o defectiune tehnica, fapt care a generat intarzieri in circulatia tr.

Faze tari: O specie primitiva a omului a disparut din cauza lenei; Sase masini, nghitite de un crater aparut din senin n asfalt; Nu numai italienii au turnul lor nclinat. Exista unul si n inima Transilvaniei

Momentul in care un baietel incearca sa evadeze dintr-o gramada de catelusi. Imagini adorabile cu un baietel care incearca, fara succes, sa evadeze. Sonda ce va atinge Soarele a fost lansata cu succes. Tot ce trebuie sa stii despre misiunea istorica Parker. Atingerea unei stele nu este un lucru usor.

Bizarul caz al liberalilor europeni: Au sustinut modificarile din justitie si pe Tariceanu, n timp ce un mare lider de la ei tine Romnia la poarta Schengen din cauza coruptiei

Partidul Alianta Liberalilor si Democratilor pentru Europa ALDE Party), familia politica europeana pe care se bizuiesc Calin Popescu Tariceanu si partidul sau pe continent, pare ca se confrunta cu o criza de identitate si de decizie din cauza Romaniei.

Haos in Bucuresti! Tramvaie blocate din cauza unui sofercare a parcat prost

Mai multe tramvaie au ramas blocate, marti dimineata,in zona Pipera, din Capitala, dupa ce un sofera parcat pe linie. Aproximativ 15 tramvaiele au ramas blocate pe sine, pe Bulevardul Dimitrie.

Insula indoneziana Lombok s-a ridicat cu 25 de centimetri din cauza cutremurului

Cutremurul de suprafata cu intensitatea de 7,0 grade produs in Indonezia a ridicat Insula Lombok cu 25 de centimetri, anunta specialisti de la Administratia Nationala Aeronautica si Spatiala din SUA NASA) si de la Institutul Tehnologic din California, relateaza Mediafax citand Associated Press.

Deputatul Doru Coliu (PMP): Ceea ce trebuia sa fie o manifestatie pasnica a fost transformat intr-o REPRESIUNE. Romanii din Diaspora au fost inca o data umiliti de partidul-stat

Deputatul PMP Doru Coliu sustine ca ministrul Carmen Dan, seful Jandarmeriei Romane si prefectul Capitalei trebuie sa plece din functie si sa raspunda in fata legii alaturi de toti cei care au decis.

ştiri de la Antena3

actualitate, 09:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,238 seconds )