Libnet.ro
UNICEF

13:45

Fost premier britanic: Marea Britanie va deveni un fel de Coreea de Nord a Europei daca paraseste UE

Antena3 Antena3,
Fost premier britanic: Marea Britanie va deveni un fel de Coreea de Nord a Europei daca paraseste UE

Marea Britanie va deveni o Coree de Nord a Europei daca tara paraseste Uniunea Europeana fara prieteni si fara influenta, a avertizat fostul premier britanic Gordon Brown, informeaza Reuters. Gordon Brown. continuă pe Antena3

Marea Britanie va deveni Coreea de Nord a Europei daca va parasi UE. Cine lanseaza acest avertisment

Fostul premier britanic Gordon Brown a a avertizat ca Marea Britanie va deveni Coreea de Nord a Europei daca va parasi Uniunea Europeana, informeaza Mediafax.

Fostul premier britanic avertizeaza ca Marea Britanie ar putea ajunge in situatia Coreei de Nord

Marea Britanie se confrunta cu un viitor fara prieteni, ca o Coree de Nord a Europei, daca va parasi Uniunea Europeana si va cauta sa-si faca relatii in alte parti ale lumii anglosferice ca Hong Kong, a avertizat fostul premier britanic Gordon Brown, potrivit Mediafax.

Marea Britanie ar putea deveni cea mai importanta economie europeana

Marea Britanie ar putea deveni cea mai importanta economie europeana in urmatorii 20 de ani, depasind Germania, a afirmat, ieri, vicepremierul Nick Clegg, liderul Partidului Liberal-Democrat din tara, informeaza Daily Mail, conform Agerpres.

Marea Britanie intensifica operatiunile de spionaj in cazul Rusiei

Agentiile britanice de spionaj vor intensifica activitatile de colectare de informatii privind Rusia, care a devenit cea mai mare amenintare pentru Marea Britanie, anunta ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, transmite Mediafax.

VIDEO. Documentar BBC despre situatia reala a imigrantilor in Marea Britanie

Postul de televiziune britanic BBC a difuzat, vineri, un documentar despre imigrantii din Marea Britanie, intre care se numara si romanii. Filmul prezinta atat povestea unei absolvente din Romania care isi cauta un loc de munca intr-un cabinet stomatologic, cat si povestea unui cuplu din Polonia, care traieste in strada.

Separarea dintre fostul premier britanic Tony Blair si sotia sa, Cherie, confirmata de vecini

Fostul premier britanic Tony Blair si sotia sa, Cherie, se pare ca s-ar fi separat, dar nu intentioneaza sa divorteze, scrie Daily Mail. Cei doi au vieti separate si petrec foarte putin timp impreuna,.

BBC a realizat un documentar despre romanii de succes din Marea Britanie. Materialul, o replica la Vin romanii (VIDEO)

BBC a realizat un documentar, care prezinta povestile romanilor de succes din Marea Britanie, la propunerea lui Tomy Tomescu, unul dintre liderii comunitatii romanesti de peste hotare. Materialul a fost difuzat.

Un calculator oficial al Serviciului National de Sanatate din Marea Britanie prezice momentul in care pacientul va suferi un infarct

Serviciul National de Sanatate din Marea Britanie a lansat un calculator controversat care poate prezice momentul in care pacientul va suferi un infarct sau un accident vascular cerebral. Calculatorul poate sa compare varsta inimii unei persoane cu varsta biologica a acesteia.

Drumul trupurilor decapitate din Siria pana in Turcia si refugiul in Marea Britanie: fuga unei doctorite din calea teroristilor Statului Islamic

Medic si activista, Razan a trecut prin clipe de groaza in Siria. A scapat ca prin urechile acului de o instanta Sharia si de brigade Khansaa, formate din femei adepte ale Statului Islamic. A mers pe un drum strajuit de cadavrele unor victime decapitate si s-a refugiat in Marea Britanie. Razan spera in continuare ca va veni vremea intoarcerii acasa. Problema nu este Statul Islamic, ci Bashar al-Assad, crede femeia.

Mai multi imigranti romani care locuiesc sub un pod rutier din Marea Britanie risca sa fie evacuati

Mai multi imigranti romani care si-au construit o tabara, denumita Fortareata, sub un pod rutier din Marea Britanie, risca sa fie evacuati de autoritati, intrucat zona este foarte.

ştiri de la Antena3

actualitate, 13:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2306 seconds )