Libnet.ro
UNICEF

07:00

Marea Britanie ar putea deveni cea mai importanta economie europeana

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
Marea Britanie ar putea deveni cea mai importanta economie europeana

Marea Britanie ar putea deveni cea mai importanta economie europeana in urmatorii 20 de ani, depasind Germania, a afirmat, ieri, vicepremierul Nick Clegg, liderul Partidului Liberal-Democrat din tara, informeaza Daily Mail, conform Agerpres. continuă pe Ziarul Bursa

Marea Britanie va deveni Coreea de Nord a Europei daca va parasi UE. Cine lanseaza acest avertisment

Fostul premier britanic Gordon Brown a a avertizat ca Marea Britanie va deveni Coreea de Nord a Europei daca va parasi Uniunea Europeana, informeaza Mediafax.

Fost premier britanic: Marea Britanie va deveni un fel de Coreea de Nord a Europei daca paraseste UE

Marea Britanie va deveni o Coree de Nord a Europei daca tara paraseste Uniunea Europeana fara prieteni si fara influenta, a avertizat fostul premier britanic Gordon Brown, informeaza Reuters. Gordon Brown.

Studiu PwC: China va ajunge cea mai mare economie de pe glob pana in 2030, India ar putea detrona SUA drept a doua cea mai mare economie a lumii pana in 2050

In urmatorii 35 de ani se va inregistra o redistribuire a puterii si influentei economice, de la statele din America de Nord, Europa de Vest si Japonia catre economiile emergente, in ciuda unei preconizate incetiniri a cresterii Chinei dupa 2020, concluzioneaza un raport prezentat, marti, de PwC. Studiul prezinta previziunile pe termen lung, pana in 2050, privind potentialul de crestere a PIB-ului celor mai mari 32 economii ale lumii, care impreuna insumeaza 84% din PIB-ul mondial.

Fostul premier britanic avertizeaza ca Marea Britanie ar putea ajunge in situatia Coreei de Nord

Marea Britanie se confrunta cu un viitor fara prieteni, ca o Coree de Nord a Europei, daca va parasi Uniunea Europeana si va cauta sa-si faca relatii in alte parti ale lumii anglosferice ca Hong Kong, a avertizat fostul premier britanic Gordon Brown, potrivit Mediafax.

Imigranti romani care locuiesc sub un pod rutier din Marea Britanie risca sa fie evacuati

Mai multi imigranti romani care si-au construit o tabara, denumita Fortareata, sub un pod rutier din Marea Britanie, risca sa fie evacuati de autoritati, intrucat zona este foarte periculoasa,.

Cea mai veche retea de librarii din Romania implineste 65 de ani

Compania de Librarii Bucuresti CLB), cea mai importanta retea de librarii fondata inainte de 1989, care a supravietuit cu succes dupa Revolutie, detine in prezent 46 de spatii comerciale in Capitala. Anul acesta, compania implineste 65 de ani de la infiintare.

Marea Britanie intensifica operatiunile de spionaj in cazul Rusiei

Agentiile britanice de spionaj vor intensifica activitatile de colectare de informatii privind Rusia, care a devenit cea mai mare amenintare pentru Marea Britanie, anunta ministrul britanic de Externe, Philip Hammond, transmite Mediafax.

Mai multi imigranti romani care locuiesc sub un pod rutier din Marea Britanie risca sa fie evacuati

Mai multi imigranti romani care si-au construit o tabara, denumita Fortareata, sub un pod rutier din Marea Britanie, risca sa fie evacuati de autoritati, intrucat zona este foarte.

VIDEO. Documentar BBC despre situatia reala a imigrantilor in Marea Britanie

Postul de televiziune britanic BBC a difuzat, vineri, un documentar despre imigrantii din Marea Britanie, intre care se numara si romanii. Filmul prezinta atat povestea unei absolvente din Romania care isi cauta un loc de munca intr-un cabinet stomatologic, cat si povestea unui cuplu din Polonia, care traieste in strada.

Un calculator oficial al Serviciului National de Sanatate din Marea Britanie prezice momentul in care pacientul va suferi un infarct

Serviciul National de Sanatate din Marea Britanie a lansat un calculator controversat care poate prezice momentul in care pacientul va suferi un infarct sau un accident vascular cerebral. Calculatorul poate sa compare varsta inimii unei persoane cu varsta biologica a acesteia.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 07:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2036 seconds )