Libnet.ro
UNICEF

15:00

Fost presedinte CCR, prima reactie dupa masurile anuntate de Iohannis: Principalul om, ministrul de Interne

Antena3 Antena3,
Fost presedinte CCR, prima reactie dupa masurile anuntate de Iohannis: Principalul om, ministrul de Interne

Augustin Zegrean, a reactionat in urma anuntului facut de Klaus Iohannis. Fostul presedinte CCR a vorbit despre ce inseamna starea de urgenta, ce se schimba si cand intra masurile in vigoare. continuă pe Antena3

Ce a pierdut acum Simona Halep, din cauza situatiei actuale. Se intampla pentru prima oara dupa 10 ani

Situatia actuala de pe plan mondial a dat complet peste cap si activitatea sportiva. Una dintre sportivele afectate de evenimentele din ultima perioada este Simona Halep, ocupanta locului 2 in clasamentul WTA. Din cauza situatiei actuale, Simona Halep a pierdut prezenta la un turneu unde ar fi jucat in conditii speciale, pentru prima oara dupa .

Prima reactie a PSD dupa ce a votat masiv guvernul Ludovic Orban: Luati masuri serioase pana nu e prea tarziu!

PSD a transmis sambata, dupa ce parlamentarii liberalii au fost absenti de la votarea propriului guvern pentru ca se afla in autoizolare la domiciliu, ca parlamentarii social-democrati au votat masiv pentru investirea guvernului Ludovic Orban II pentru ca am pus interesele tarii mai presus de cele de partid.

Prima reactie a senatorului PNL infectat cu coronavirus: E o incercare pentru toata planeta in urma cu o zi acuza o adevarata isterie pentru raceala sa

Dupa ce a bagat la izolare toata conducerea PNL, iar joi acuza o adevarata isterie in ceea ce priveste raceala sa, senatorul PNL Vergil Chitac, confirmat cu coronavirus, se declara vineri mahnit ca el, familia sa si oamenii din Romania si lume trec prin astfel de momente.

PRIMA reactie a senatorului PNL confirmat cu coronavirus: Boala poate lovi cand nu te astepti

Senatorul liberal Vergil Chitac a transmis, vineri, pe pagina de Facebook, ca este extrem de mahnit ca el si sotia sa au fost confirmati cu coronavirus si ca asistam la o incercare pentru toata planeta.

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2062 seconds )