Libnet.ro
UNICEF

22:31

Fost primar PSD condamnat pentru a doua oara la inchisoare cu executare. Cat timp va sta dupa gratii

Adevărul Adevărul,
Fost primar PSD condamnat pentru a doua oara la inchisoare cu executare. Cat timp va sta dupa gratii

Edilul a fost gasit vinovat de comiterea a trei fapte de abuz in serviciu contra intereselor publice si de trei infractiuni de fals intelectual asimilat faptelor de coruptie. continuă pe Adevărul

Cornel Ilie va deveni tata pentru a doua oara FOTO

Solistul trupei Vunk, Cornel Ilie 42 de ani), va deveni tata pentru a doua oara. Eliza Ilie 31 de ani), cea care i-a devenit sotie acum patru ani, ii va darui inca un copil.

Un fost ministru PSD sustine ca a fost otravit cu mercur: Puteam muri si toata lumea spunea ca de stres

Dupa dezvaluirile facute de Gabriela Firea despre sarma de patru centimetri descoperita in colonul sau, acum un fost ministru PSD lanseaza acuzatii grave. intr-o interventie la Antena 3, Doina Pana a declarat ca adevaratul motiv pentru care ar fi demisionat din functia de ministru al Apelor a fost otravirea cu mercur si ca a depus plangere la Politie.

SENAT: Au fost depuse patru candidaturi pentru postul de judecator la CCR

Patru candidaturi au fost depuse la Senat pentru postul de judecator la Curtea Constitutionala CCR), respectiv Cristian Deliorga, propus de PSD, Daniel Fenechiu - PNL, Ovidiu Daraban - USR si Gheorghe Iancu, fara sustinerea vreunui grup parlamentar .

Budai: De la 1 ianuarie nu a fost depusa nicio cerere pentru muncitori straini

De la 1 ianuarie si pana pe data de 7 mai 2019 nu a fost depusa nicio cerere pentru muncitori din tarile din afara Uniunii Europene, a declarat, marti, ministrul Muncii, Marius Budai.

Un soldat american condamnat pentru uciderea unui prizonier irakian a fost gratiat

Presedintele Donald Trump l-a gratiat luni pe locotenentul american Michael Behenna, dupa ce acesta a stat 5 ani in inchisoare pentru uciderea unui prizonier irakian in 2008, scrie Reuters.

Senatul va dezbate, din nou, o motiune simpla indreptata impotriva ministrului de Finante

Luni, Senatul va dezbate pentru a doua oara motiunea simpla Eugen Teodorovici, romanii iti cer sa demisionezi!, initiata de PNL si USR si depusa pe 8 aprilie, relateaza Agerpres. Potrivit senatorilor.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 22:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2185 seconds )