Libnet.ro
UNICEF

10:30

Fost procuror de la Parchetul General, 4 ani de inchisoare pentru luare de mita

B1 B1,
Fost procuror de la Parchetul General, 4 ani de inchisoare pentru luare de mita

Magistratii Curtii Supreme l-au condamnat pe Catalin Ceort, fost procuror la Parchetul General, la patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita. in acelasi dosar, avocatul Victor Ignat a primit trei. continuă pe B1

Procuror de la Parchetul General, condamnat la 4 ani de inchisoare pentru luare de mita. Decizia nu este definitiva

Catalin Nicolae Ceort, fost procuror in cadrul Parchetului General, a fost condamnat, marti, de magistratii de la Curtea Suprema, la 4 ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, dupa ce a pretins 260. 000 de euro de la un om de afaceri in schimbul adoptarii unei solutii favorabile.

Un procuror al Parchetului General a fost condamnat la patru ani de inchisoare pentru luare de mita

Catalin Nicolae Ceort, la data faptei procuror in cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, a fost condamnat, marti, de judecatorii Instantei Supreme, la 4 ani de inchisoare cu.

Procuror de la Parchetul General, condamnat la 4 ani de nchisoare pentru luare de mita. Decizia nu este definitiva

Catalin Nicolae Ceort, la data faptei procuror in cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, a fost condamnat, marti, de judecatorii Instantei Supreme, la 4 ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, dupa ce a pretins 260. 000 de euro de la un om de afaceri in schimbul adoptarii unei solutii favorabile, relateaza Agerpres. Decizia nu este definitiva.

Macedonia: Fost premier, condamnat la doi ani de inchisoare pentru abuz de putere

Fostul premier al Macedoniei Nikola Gruevski, aflat la conducere in perioada 2006-2016, a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru abuz de putere. Nu numai ca nu a fost cazul, insa am aflat ca premierul.

Procuror de la Parchetul General, condamnat pentru luare de mita. Ce suma URIASA a incasat

Catalin Nicolae Ceort, la data faptei procuror in cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, a fost condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita. Fostul.

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a fost audiat la Parchetul General in dosarul plagiatului din teza sa de doctorat

Primarul Sectorului 3, Robert Negoita, a fost audiat la Parchetul General, in dosarul privind acuzatiile de plagiat legate de teza sa de doctorat, informeaza news. ro. Edilul a declarat ca teza sa de doctorat,.

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, audiat la Parchetul General

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea, s-a prezentat la Parchetul General pentru a i se aduce la cunostinta ca este urmarit penal. Onea este urmarit penal alaturi de Mircea Negulescu, fost procuror DNA. Din.

Ludovic Orban, audiat la Parchetul General: Exista o plangere impotriva unui procuror. Am refuzat sa ma constitui parte vatamata

Presedintele PNL, Ludovic Orban, s-a prezentat, miercuri, la Parchetul General, acesta declarand la iesirea de la audiere ca i s-a oferit posibilitatea de a se constitui parte vatamata la o plangere depusa impotriva unui procuror.

Procurorul Mircea Negulescu are 14 dosare penale la Parchetul General

Celebrul procuror Portocala, respectiv Mircea Negulescu, are pe numele sau la Parchetul General, 14 dosare penale. Ultimul dosar s-a adaugat dupa ce luni procurorii unitatii de elita a DNA au fost p.

Lucian Onea si procurorul Mircea Negulescu, URMARITI PENAL de Parchetul General

Seful DNA Ploiesti, Lucian Onea si Mircea Negulescu, fost procuror DNA, sunt urmariti penal, in calitate de suspecti, de procurorii de la Parchetul General, in dosarul fostului deputat PSD, Vlad.

ştiri de la B1

actualitate, 10:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2217 seconds )