Libnet.ro
UNICEF

16:45

Macedonia: Fost premier, condamnat la doi ani de inchisoare pentru abuz de putere

B1 B1,
Macedonia: Fost premier, condamnat la doi ani de inchisoare pentru abuz de putere

Fostul premier al Macedoniei Nikola Gruevski, aflat la conducere in perioada 2006-2016, a fost condamnat la doi ani de inchisoare pentru abuz de putere. Nu numai ca nu a fost cazul, insa am aflat ca premierul. continuă pe B1

Fostul premier al Macedoniei, condamnat la doi ani de inchisoare

O instanta din Skopie l-a condamnat pe fostul prim-ministru macedonean Nikola Gruevski, fostul lider al partidului VMRO-DPMNE de opozitie, la doi ani de inchisoare pe 23 mai intr-un caz legat de cumpararea.

Procuror de la Parchetul General, condamnat la 4 ani de inchisoare pentru luare de mita. Decizia nu este definitiva

Catalin Nicolae Ceort, fost procuror in cadrul Parchetului General, a fost condamnat, marti, de magistratii de la Curtea Suprema, la 4 ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, dupa ce a pretins 260. 000 de euro de la un om de afaceri in schimbul adoptarii unei solutii favorabile.

Un intermediar din dosarul Gorbuntov, condamnat la 4 ani de inchisoare. Acesta urma sa-l convinga pe Vitalie Proca sa-si schimbe depozitiile

Achitat de Judecatoria Hincesti pentru contrabanda cu bani in proportii deosebit de mari, un intermediar din dosarul Gorbuntov a fost condamnat marti, 22 mai, de Curtea de Apel Chisinau, la 4 ani inchisoare, cu executare. Acesta insa nu a fost retinut, el fiind anuntat in cautare internationala.

Un procuror al Parchetului General a fost condamnat la patru ani de inchisoare pentru luare de mita

Catalin Nicolae Ceort, la data faptei procuror in cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, a fost condamnat, marti, de judecatorii Instantei Supreme, la 4 ani de inchisoare cu.

Fost procuror de la Parchetul General, 4 ani de inchisoare pentru luare de mita

Magistratii Curtii Supreme l-au condamnat pe Catalin Ceort, fost procuror la Parchetul General, la patru ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita. in acelasi dosar, avocatul Victor Ignat a primit trei.

Un francez acuzat ca pregatea atentate in timpul Euro-2016, condamnat la sase ani de inchisoare in Ucraina

Justitia ucraineana l-a condamnat luni, la sase ani de inchisoare, pe francezul Gregoire Moutaux, arestat in posesia unui adevarat aresenal de razboi si acuzat ca pregatea atentate in timpul Campionatului European de Fotbal Euro-2016 in Franta, relateaza AFP.

Un fost lider PSD, condamnat definitiv la inchisoare cu suspendare. Va trebui sa faca munca in folosul comunitatii

Fostul deputat PSD de Vaslui Dan Bordeianu a fost condamnat definitiv la doi ani si opt luni de inchisoare cu suspendare pentru complicitate la abuz in serviciu si fals in inscrisuri sub semnatura privata,.

Procuror de la Parchetul General, condamnat la 4 ani de nchisoare pentru luare de mita. Decizia nu este definitiva

Catalin Nicolae Ceort, la data faptei procuror in cadrul Parchetului de pe langa inalta Curte de Casatie si Justitie, a fost condamnat, marti, de judecatorii Instantei Supreme, la 4 ani de inchisoare cu executare pentru luare de mita, dupa ce a pretins 260. 000 de euro de la un om de afaceri in schimbul adoptarii unei solutii favorabile, relateaza Agerpres. Decizia nu este definitiva.

Trei politisti din Straseni risca pana la 6 ani de inchisoare pentru corupere pasiva si activa

Procuratura Anticoruptie anunta despre transmiterea spre examinare in instanta de judecata a unui dosar penal in privinta a doi ofiteri de urmarire penala si a unui ofiter de sector din cadrul Inspectoratului de Politie Straseni, fiind invinuiti de savarsirea infractiunilor de corupere pasiva si corupere activa.

Centura ocolitoare a municipiului Caracal a fost finalizata dupa sapte ani de la nceperea lucrarilor

Varianta ocolitoare a municipiului Caracal, o sosea lunga de circa 10 kilometri si cu cate o banda pe sens, a fost finalizata si va fi receptionata in aceasta saptamana, la sapte ani de la inceperea lucrarilor. Lucrarile la centura ocolitoare Caracal au inceput in septembrie 2011, dar au fost stopate la finalul anului 2012, cand se aflau la stadiul de circa 16%. Ulterior a fost organizata o noua licitatie, iar in 2015 constructia variantei ocolitoare a municipiului Caracal a fost reluata cu un alt constructor pentru circa 41 milioane de lei.

ştiri de la B1

actualitate, 16:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2176 seconds )