Libnet.ro
UNICEF

15:00

Fost profesor de religie ajuns camatar. Fusese dat afara din invatamant pentru ca facea bisnita la scoala

Antena3 Antena3,
Fost profesor de religie ajuns camatar. Fusese dat afara din invatamant pentru ca facea bisnita la scoala

Un fost profesor de religie din Targu Jiu a fost retinut 24 de ore pentru camatarie. Politistii l-au prins in flagrant delict in timp ce lua banii de la o femeie careia ii imprumutase 1. 500 de lei. Pana la. continuă pe Antena3

Fost profesor de religie, arestat pentru camatarie. Fusese dat afara din invatamant pentru ca facea bisnita la scoala

Un fost profesor de religie din Targu Jiu a fost retinut 24 de ore pentru camatarie. Politistii l-au prins in flagrant delict in timp ce lua banii de la o femeie careia ii imprumutase 1. 500 de lei. Pana la.

Fost profesor de religie din Targu Jiu, arestat pentru camatarie si santaj

Un fost profesor de religie din Targu Jiu a fost arestat preventiv, vineri, pentru camatarie si santaj, impotriva acestuia fiind depuse mai multe plangeri la Politie. De asemenea, Mitropolia Olteniei i-a.

Fost profesor de religie, ARESTAT pentru camatarie si santaj.

Un fost profesor de religie din Targu Jiu, caruia Mitropolia Olteniei i-a retras dreptul de a mai preda dupa ce elevii l-au acuzat de comportament inadecvat, a fost arestat preventiv, vineri, pentru camatarie si santaj, transmite Mediafax. Impotriva acestuia au fost depuse mai multe plangeri la Politie. Ion Laurentiu Bicoi a fost prins in flagrant in timp ce primea 300 de lei de la o persoana. Banii respectivi reprezentau dobanda la un imprumut de 1. 500 de lei luat anterior de la fostul .

ştiri de la Antena3

actualitate, 15:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2237 seconds )