Libnet.ro
UNICEF

18:15

A fost recuperata una dintre cutiile negre ale avionului EgyptAir, prabusit in Mediterana

România Liberă România Liberă,
A fost recuperata una dintre cutiile negre ale avionului EgyptAir, prabusit in Mediterana

Una din cutiile negre ale avionului EgyptAir, prabusit in Mediterana, si anume inregistratorul de voce cu conversatiile din cabina pilotilor, a fost recuperata de echipele de cautare, a anuntat joi comisia egipteana de ancheta, intr-un comunicat, informeaza Reuters si AFP, preluate de Agerpres. continuă pe România Liberă

Pista importanta: A fost gasita una din cutiile negre ale avionului EgyptAir

Comisia egipteana de ancheta a declarat prin intermediul unui comunicat de presa ca au gasit una dintre cutiile negre ale avionului EgyptAir. Potrivit anchetatorilor, cutia neagra pe care au gasit-o este.

Una dintre cutiile negre ale avionului EgyptAir prabusit in Marea Mediterana a fost recuperata

Una dintre cutiile negre ale Airbusului A320 EgyptAir care s-a prabusit pe 19 mai in estul Marii Mediterane - cea care inregistreaza conversatiile in cockpit - a fost recuperata, a anuntat joi Comisia de ancheta condusa de Cairo, relateaza Reuters.

Fragmente ale avionului EgyptAir, prabusit in luna mai, descoperite in Mare Meditarana

Echipele de cautare au gasit in Marea Mediterana mai multe fragmente ale avionului de pasageri apartinand companiei Egypt Air, prabusit acum trei saptamani au fost localizate de o ambarcatiune.

Nu doctorii, ci coruptia m-a lasat fara maini! Una dintre victimele din Colectiv a postat cateva fotografii socante, facute la scurt timp dupa tragedie (FOTO)

Mariana Oprea, una dintre persoanele care au supravietuit infernului din Colectiv, a postat pe Facebook cateva fotografii facute la scurt timp dupa tragedie. Tedy, asa cum ii spun.

Comisia de ancheta: Au fost localizate mai multe fragmente din carlinga avionului EgyptAir

Comisia de ancheta egipteana, care investigheaza cauzele prabusirii avionului companiei EgyptAir in Marea Mediterana, in data de 19 mai, a anuntat, miercuri seara, ca fragmente din carlinga avionului au fost localizate in mai multe situri.

Situatie revoltatoare la Iasi! Numarul mamelor minore s-a dublat. Una dintre solutiile gasite este educatia sexuala in scolile din mediul rural

Situatie alarmanta la Iasi! Numarul mamelor minore s-a dublat fata de aceeasi perioada a anului trecut. Cele mai multe cazuri de acest fel au fost inregistrate in mediul rural, potrivit.

Seism puternic intr-una dintre cele mai sarace tari de pe glob

Un seism de magnitudinea 6,2 a fost inregistrat marti in arhipelagul Vanuatu, a anuntat Institutul american de studii geologice USGS), iar deocamdata nu au fost semnalate pagube materiale si nu s-a emis avertizare de tsunami, transmite AFP, citata de Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2132 seconds )