Libnet.ro
UNICEF

06:45

Fragmente ale avionului EgyptAir, prabusit in luna mai, descoperite in Mare Meditarana

B1 B1,
Fragmente ale avionului EgyptAir, prabusit in luna mai, descoperite in Mare Meditarana

Echipele de cautare au gasit in Marea Mediterana mai multe fragmente ale avionului de pasageri apartinand companiei Egypt Air, prabusit acum trei saptamani au fost localizate de o ambarcatiune. continuă pe B1

A fost recuperata una dintre cutiile negre ale avionului EgyptAir, prabusit in Mediterana

Una din cutiile negre ale avionului EgyptAir, prabusit in Mediterana, si anume inregistratorul de voce cu conversatiile din cabina pilotilor, a fost recuperata de echipele de cautare, a anuntat joi comisia egipteana de ancheta, intr-un comunicat, informeaza Reuters si AFP, preluate de Agerpres.

Una dintre cutiile negre ale avionului EgyptAir prabusit in Marea Mediterana a fost recuperata

Una dintre cutiile negre ale Airbusului A320 EgyptAir care s-a prabusit pe 19 mai in estul Marii Mediterane - cea care inregistreaza conversatiile in cockpit - a fost recuperata, a anuntat joi Comisia de ancheta condusa de Cairo, relateaza Reuters.

Pista importanta: A fost gasita una din cutiile negre ale avionului EgyptAir

Comisia egipteana de ancheta a declarat prin intermediul unui comunicat de presa ca au gasit una dintre cutiile negre ale avionului EgyptAir. Potrivit anchetatorilor, cutia neagra pe care au gasit-o este.

Epava zborului EgyptAir, prabusit in luna mai, a fost gasita in Mediterana

Epava avionului EgyptAir, care a disparut la data de 19 mai de pe ecranele radarelor, a fost gasita in Marea Mediterana. Zborul MS804 se afla la o altitudine de 37. 000 de picioare si intrase in.

Romania a inregistrat in luna mai cea mai scazuta rata a inflatiei anuale din UE, de -3%

Romania a inregistrat in luna mai cea mai scazuta rata a inflatiei anuale din Uniunea Europeana, de -3%, in timp ce la nivelul UE inflatia a fost -0,1%, potrivit datelor publicate joi de biroul de statistica Eurostat, potrivit News. ro.

Epava avionului EgyptAir, gasita in Marea Mediterana

Fragmente din carlinga avionului companiei EgyptAir, care s-a prabusit in Marea Mediterana pe 19 mai, au fost localizate in mai multe situri principale, a anuntat aseara comisia egipteana de ancheta intr-un comunicat, scrie AFP.

Comisia de ancheta: Au fost localizate mai multe fragmente din carlinga avionului EgyptAir

Comisia de ancheta egipteana, care investigheaza cauzele prabusirii avionului companiei EgyptAir in Marea Mediterana, in data de 19 mai, a anuntat, miercuri seara, ca fragmente din carlinga avionului au fost localizate in mai multe situri.

Epava avionului EgyptAir, gasita in Marea Mediterana

Epava avionului care efectua zborul MS804 EgyptAir si care a disparut de pe ecranele radarelor liuna trecuta a fost gasita, au anuntat miercuri seara anchetatori egipteni, relateaza BBC News.

Tragedie in Germania: Un pod s-a prabusit peste mai multe persoane (VIDEO)

Doliu in Germania, dupa ce un pod aflat in renovare s-a prabusit. in urma tragicului eveniment, un om a murit si 12 au fost raniti. Dintre cei raniti, sase se afla in stare grava. La lo.

ştiri de la B1

actualitate, 06:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2617 seconds )