Libnet.ro
UNICEF

22:00

De ce a fost salvata Irina Loghin, de fapt, dupa infectarea cu covid-19. Toti romanii trebuie sa stie asta

Playtech Playtech,
De ce a fost salvata Irina Loghin, de fapt, dupa infectarea cu covid-19. Toti romanii trebuie sa stie asta

Fanii Irinei Loghin au fost extrem de speriati de soarta artistei. Ce s-a intamplat cu aceasta dupa infectarea cu COVID-19 si cum a reusit sa se salveze? Irina Loghin, secretul in lupta cu coronavirus Irina Loghin a fost testata pozitiv cu coronavirus, dar stilul de viata extrem de echilibrat i-a adus nu numai beneficii pana . continuă pe Playtech

Coronavirusul ataca si muzica populara. Irina Loghin, internata cu COVID-19

Dupa alte vedete autohtone diagnosticate cu COVID-19, iata ca Irina Loghin este prima artista de muzica populara testata pozitiv cu coronavirus. Este in prezent internata la Institutul Matei Bals din Bucuresti.

Irina Loghin, testata pozitiv pentru SARS-CoV-2 (VIDEO)

Celebra cantareata de muzica populara Irina Loghin a fost diagnosticata cu noul coronavirus. Aceasta se afla internata la Institutul Matei Bals din Capitala, alaturi de sotul si fiul ei. Irina Loghin este.

Cantareata Irina Loghin si familia ei au COVID-19 Ei s-ar fi infectat la mare

Cantareata de muzica populara Irina Loghin, in varsta de 81 de ani, a fost diagnosticata cu COVID-19. Artista, sotul si fiul sau sunt internati la Institutul Matei Bals din Capitala, potrivit Stirilor PROTV.

Irina Loghin, in LUPTA cu COVID-19: Detalii de ultim moment privind boala artistei

Irina Loghin, depistata cunoul coronavirus si internata la Spitalul Matei Bals din Capitala este deocamdata in afara oricarui pericol. Artista a tinut chiar ea sa isi linisteasca fanii si sa ofere.

Irina Loghin are COVID-19. Cum se simte artista in varsta de 81 de ani: Nu m-am plans in niciun moment de vreun simptom

Cunoscuta cantareata de muzica populara Irina Loghin, in varsta de 81 de ani, are COVID-19. Artista se afla internata la Institutul Matei Bals din Bucuresti.

Cum s-a facut scoala acum 100 de ani, in timpul gripei spaniole. Ce invatam din istorie, de fapt, dupa cea mai mare pandemie

Cu mult inainte de pandemia de coronavirus, oficialii din domeniul sanatatii publice s-au ingrijorat de deschiderea scolilor in perioade de criza contagioasa si de modul de a ajunge la un echilibru corect intre bunastarea copiilor si de a proteja familiile de bolile care pun viata in pericol. Cum s-a facut scoala acum 100 de ani, .

Mirela Vaida, in costum de baie la 38 de ani. Cum arata corpul ei, de fapt, dupa trei nasteri

Mirela Vaida, in costum de baie la 38 de ani, pe Instagram! Prezentatoarea de la Acces Direct a plecat la mare. Iata cum arata vedeta Antenei 1 dupa trei nasteri! Mirela Vaida, in costum de baie, pe litoralul romanesc Mirela Vaida a decis sa isi ia sotul si sa plece fara copii la mare.

ştiri de la Playtech

actualitate, 22:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2356 seconds )