Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fost sef al Politiei Rutiere Buzau trimis in judecata pentru ca circula cu o masina neinmatriculata, cu numere false

Adevărul Adevărul,
Fost sef al Politiei Rutiere Buzau trimis in judecata pentru ca circula cu o masina neinmatriculata, cu numere false

Fostul sef al Politiei Rutiere Buzau, comisarul sef de politie Vasile Nicolae, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti. Ofiterul este acuzat de procurori ca in calitatea sa de sef al Serviciului Rutier a circulat pe drumurile publice si chiar a introdus in curtea institutiei un autoturism neinmatriculat care avea numere false. continuă pe Adevărul

Fost sef al Politiei Rutiere Buzau, trimis in judecata pentru ca circula cu o masina neinmatriculata, cu numere false

Fostul sef al Politiei Rutiere Buzau, comisarul sef de politie Vasile Nicolae, a fost trimis in judecata de procurorii Parchetului de pe langa Curtea de Apel Ploiesti. Ofiterul este acuzat de procurori ca in calitatea sa de sef al Serviciului Rutier a circulat pe drumurile publice si chiar a introdus in curtea institutiei un autoturism neinmatriculat care avea numere false.

Fostul sef al Politiei Rutiere Bistrita, judecat pentru coruptie, a primit despagubiri de 10.000 de lei pentru conditiile proaste de arest

Instanta clujeana a decis ca Roberto Hasnas, fostul sef al Politiei Rutiere Bistrita, trimis in judecata pentru fapte de coruptie, sa primeasca o despagubire in valoare de 10. 000 de lei, pentru conditiile proaste de arest.

Un afacerist din Italia, trimis in judecata pentru ca ar fi obtinut ilegal fonduri europene

Afaceristul italian Giuseppe Fangareggi a fost trimisa in judecata pentru fapte coruptie. Procurorii DNA-Craiova au stabilit ca inculpatul a obtinut ilegal de la APIA aproape 3 milioane de lei, folosind o factura care nu corespundea realitatii, emisa de o firma din strainatate.

Seful politiei rutiere Braila, care nu poate justifica 135.000 de lei din avere, mutat pe alta functie

Seful Politiei Rutiere Braila, comisarul Bogdan Zotoi, descoperit la sfarsitul saptamanii trecute de Agentia Nationala de Integritate ANI) cu o avere de peste 135. 000 de lei pe care nu a putut-o justifica, a fost imputernicit pe o alta functie, cea de sef Serviciu Cabinet in cadrul Inspectoratului de Politie Judetean IPJ), potrivit informatiilor confirmate de reprezentanti ai institutiei.

Diaconu, fost sef ANAF, spune ca ministrul Misa minte in privinta celor 2 milioane de angajati cu contributii neplatite:Restantierii fie platesc lunile urmatoare, fie sunt executati silit

Gelu Stefan Diaconu, fost sef al ANAF, afirma ca Ionut Misa minte cand sugereaza ca peste 2 milioane de romani nu au contributiile platite. Ministrul finantelor a avansat cifra pentru a justifica trecerea contributiilor de la angajator la angajat, acesta spunand ca aproape 160. 000 de angajatori nu au platit contributiile.

Noi declaratii bomba despre statul paralel. Fost sef al SPP dezvaluie: SRI s-a implicat in construirea unor dosare

Dumitru Iliescu, fost sef al SPP, a declarat joi dupa audierea sa la Comisia parlamentara pentru controlul SRI ca persoane din Serviciu s-au implicat in construirea de dosare penale unor oameni po.

Fost sef de Parchet, sanctionat de Consiliul Superior al Magistraturii pentru ca solutiona dosarele cu intarziere

Catalina Mihaela Paulet, fost prim procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Galati, a fost sanctionata disciplinar pentru ca instrumenta dosarele pe care le avea in lucru peste termenele prevazute de lege.

Dragnea si Tariceanu au depus proiect de lege pentru reglementarea statutului juridic al Casei Regale: se recunoaste pozitia de Sef al Casei Regale a Romaniei, asimilata protocolar cu aceea a unui fost sef de stat

Presedintele Senatului, Calin Popescu Tariceanu si presedintele Camerei Deputatilor, Liviu Dragnea, au depus marti o initiativa legislativa pentru reglementarea statutului juridic al Casei Regale a Romaniei, se arata intr-un comunicat de presa transmis de Senatul Romaniei.

Fost sef SPP, martuire incendiara: SRI s-a implicat in dosarul Belina si cel al Olgutei Vasilescu. Statul paralel, condus de Maior si Coldea

Noua martuire incendiara la Comisia SRI! Fostul sef al Serviciului de Protectie si Paza SPP), Dumitru Iliescu, a declarat, joi, dupa ce a fost audiat pentru a doua oara in Comisia parlamentara de.

Fost sef de Parchet, sanctionat de CSM

Catalina Mihaela Paulet, fost prim procuror al Parchetului de pe langa Judecatoria Galati, a fost sanctionata disciplinar pentru ca instrumenta dosarele pe care le avea in lucru peste termenele.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2108 seconds )