Libnet.ro
UNICEF

20:00

Au fost suspendate manevrele navelor in Portul Midia din cauza vantului puternic

România Liberă România Liberă,
Au fost suspendate manevrele navelor in Portul Midia din cauza vantului puternic

Manevrele de navigatie pentru navele comerciale au fost suspendate, marti, in Portul Midia, incepand cu ora 9,15, din cauza vantului puternic care sufla cu aproximativ 60 de kilometri pe ora. continuă pe România Liberă

Cod galben de vant puternic in Constanta. Au fost suspendate manevrele de navigatie in Portul Midia

Manevrele de navigatie pentru navele comerciale au fost suspendate marti in Portul Midia, incepand cu ora 9,15, din cauza vantului puternic care sufla cu aproximativ 60 km/ora, din sector.

VIDEO Initiatorul Start-up Nation: Finantele sa aloce toti banii! Multe firme respinse din cauza conditiilor invechite

Initiatorul programului Start-up Nation, fostul ministru pentru Mediul de Afaceri Florin Jianu, cere Ministerului Finantelor ca la o a doua rectificare bugetara pe anul 2017 sa aloce intreaga suma de 950 de milioane de lei pentru derulare programului de sprijin pentru micile afaceri. De asemenea, el a reprosat guvernantilor ca unele firme au fost respinse din cauza mentinerii unor conditii de cheltuieli foarte rigide si invechite, care nu au tinut pasul cu evolutia tehnologiei si a afacerilor.

Trafic oprit pe A2 din cauza unui accident

Traficul rutier este oprit, sambata dimineata, pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe sensul de mers catre litoral, din cauza unui accident rutier. Doua autotrenuri au fost implicate intr-un.

Trafic oprit timp de 12 ore pe A2 din cauza unui accident

Traficul rutier este oprit, sambata dimineata, pe autostrada A2 Bucuresti - Constanta, pe sensul de mers catre litoral, din cauza unui accident rutier. Doua autotrenuri au fost implicate intr-un.

A doua companie aeriana a Rusiei are avioanele blocate la sol, din cauza dificultatilor financiare / Sute de pasageri, in special chinezi, blocati in Moscova si Liege

Compania aeriana ruseasca VIM-Avia, specializata in curse cu destinatie de vacanta, s-a declarat marti in incapacitate de a putea continua sa functioneze, din cauza dificultatilor financiare, amenintand calatoriile a sute de mii de pasageri, scrie AFP.

Cum a murit aceasta tanara frumoasa din cauza sindromului Rapunzel. Ce trebuie sa stii despre aceasta boala

Moarte total neasteptata pentru o adolescenta de 16 ani. Tanara a decedat din cauza unei boli compulsive si nimanui nu-i trecea prin cap ce face ea. Jasmine Beever suferea de sindromul Rapunzel, boala cu.

Un turist a fost ranit, dupa ce a alunecat pe un traseu din Masivul Ceahlau. Elicopterul nu poate interveni din cauza starii vremii

Un turist a fost ranit, dupa ce a alunecat pe un traseu din Masivul Ceahlau. Salvamontistii au intervenit pentru salvarea barbatului, insa elicopterul nu poate interveni din cauza starii vremii si a orei.

O adolescenta a sarit dintr-un tir aflat in mers din cauza ca se certa cu iubitul (FOTO)

O adolescenta de 15 ani, din Bistrita s-a aflat la un pas de moarte dupa ce a cazut din tirul pe care iubitul ei il conducea, potrivit stiriletvr. ro. Autocamionul se afla in mers in timpul.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2146 seconds )