Libnet.ro
UNICEF

17:00

A fost votata infiintarea Comisiei care va schimba legea SRI si alte legi din domeniul securitatii nationale

B1 B1,
A fost votata infiintarea Comisiei care va schimba legea SRI si alte legi din domeniul securitatii nationale

A fost votata infiintarea Comisiei speciale pentru modificare legilor securitatii nationale si a altor legi ale SRI. Plenul reunit al Parlamentului a aprobat , miercuri, cu 208 voturi pentru si 92. continuă pe B1

A fost votata infiintarea Comisiei speciale pentru modificare legilor securitatii nationale

Plenul reunit al Parlamentului a votat, miercuri, cu 208 voturi pentru, 92 de voturi impotriva si trei abtineri, infiintarea Comisei speciale care sa modifice legile privind securitatea nationala, scrie Digi24 .

PNL va contesta la CCR infiintarea Comisiei speciale privind legile sigurantei nationale

Partidul National Liberal PNL) va contesta la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) infiintarea Comisiei speciale privind analizarea si actualizarea cadrului normativ cu incidenta in domeniul securitatii nationale, a anuntat, astazi, liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, potrivit unui comunicat remis Redactiei.

Povestea ultimului profet al umanitatii. Cine a fost Edgar Cayce, omul care a prezis inceperea celui de al Doilea Razboi Mondial, ascensiunea lui Hitler sau caderea comunismului

In plin secol XX, intr-o epoca a stiintei, in care superstitiile si ocultismul nu isi mai gaseau locul, un om soca o lume intreaga prin prezicerile sale. Numele sau era Edgar Cayce. Cayce s-a nascut in martie 1877,.

ştiri de la B1

actualitate, 17:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2103 seconds )