Libnet.ro
UNICEF

00:07

PNL va contesta la CCR infiintarea Comisiei speciale privind legile sigurantei nationale

Ziarul Bursa Ziarul Bursa,
PNL va contesta la CCR infiintarea Comisiei speciale privind legile sigurantei nationale

Partidul National Liberal PNL) va contesta la Curtea Constitutionala a Romaniei CCR) infiintarea Comisiei speciale privind analizarea si actualizarea cadrului normativ cu incidenta in domeniul securitatii nationale, a anuntat, astazi, liderul deputatilor liberali, Raluca Turcan, potrivit unui comunicat remis Redactiei. continuă pe Ziarul Bursa

Turcan: PNL va contesta la CCR nfiintarea comisiei speciale privind legile securitatii nationale

Prim-vicepresedintele PNL, Raluca Turcan, a anuntat, printr-un comunicat de presa, ca Partidul National Liberal va contesta la Curtea Constitutionala infiintarea Comisiei speciale privind analizarea si actualizarea cadrului normativ cu incidenta in domeniul securitatii nationale, pentru ca aceasta comisie este un paravan pentru capturarea statului.

A fost votata infiintarea Comisiei speciale pentru modificare legilor securitatii nationale

Plenul reunit al Parlamentului a votat, miercuri, cu 208 voturi pentru, 92 de voturi impotriva si trei abtineri, infiintarea Comisei speciale care sa modifice legile privind securitatea nationala, scrie Digi24 .

Manda, Tutuianu, Vlase, Raetchi - printre membrii Comisiei parlamentare speciale privind legile sigurantei

Claudiu Manda, Adrian Tutuianu, Gabriel Vlase, Ovidiu Raetchi, Claudiu Prisnel se numara printre membrii propusi de partide pentru a face parte din Comisia parlamentara speciala privind legile sigurantei nationale, iar presedintele acestui for va fi unul dintre parlamentarii PSD, scrie Agerpres.

A fost votata infiintarea Comisiei care va schimba legea SRI si alte legi din domeniul securitatii nationale

A fost votata infiintarea Comisiei speciale pentru modificare legilor securitatii nationale si a altor legi ale SRI. Plenul reunit al Parlamentului a aprobat , miercuri, cu 208 voturi pentru si 92.

PNL, lovitura pentru Guvern: Liberalii contesta CCR trei ordonante de urgenta din domeniul financiar (SURSE)

PNL se pregateste sa atace la Curtea Constitutionala trei ordonante de urgenta care vizeaza domeniul financiar, potrivit unor surse politice, citate de Stiripesurse. ro. Liberalii vor lua o decizie in.

ştiri de la Ziarul Bursa

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,215 seconds )