Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fosta sotie a lui Kamara, dezvaluiri despre perioada cand facea videochat. Cum s-a lasat de meserie

B1 B1,
Fosta sotie a lui Kamara, dezvaluiri despre perioada cand facea videochat. Cum s-a lasat de meserie

Fostasotiea cantaretuluiKamara, Oana, a facut noi dezvaluiri despre perioada in care facea videochat, transmite Cancan. ro. Reamintim faptul ca la un moment dat, Oana, mama lui Leon,. continuă pe B1

Noi dezvaluiri despre divortul momentului din Romania. O vedeta TV spune de ce s-au despartit, de fapt, Alin Oprea si sotia sa

In ultima vreme, tot mai multe informatii apar in spatiul public legate de divortul fostului membru Talisman, Alin Oprea si fosta sa sotie, Laria. Multe dintre ele fiind cu un caracter critic la adresa fostei, aceasta fiind considerata vinovata si de destramarea trupei in care Alin Oprea a ajuns sa fie cunoscut publicului larg. Noi .

Cine e Cristina, fosta sotie a lui Banel Nicolita. Cum s-au indragostit, de fapt, si in ce relatie a ramas cu fotbalistul

Banel Nicolita are un esec in dragoste. Acesta a divortat de mama copiilor sai. Cine este fosta lui sotie si cum s-au indragostit cei doi? Au ramas sau nu in relatii bune? in ce relatii a ramas Banel Nicolita cu fosta sotie? Banel Nicolita s-a despartit de sotia sa, lucru care a luat prin surprindere .

Fosta sotie a lui Elton John a incercat sa se sinucida. Ce a patit Renate Blauel

Fosta sotie a lui Sir Elton John, Renate Blauel, a vrut sa-si puna capat zilelor chiar in luna de miere, la Saint-Tropez, in 1984, conform unor documente depuse in procesul in care aceasta ii cere despagubiri de 3 milioane de lire sterline cantaretului britanic. Mai multe detalii, in continuare. De ce a incercat sa se .

Sabin Orcan: De-a lungul timpului, am prezentat zeci de dezvaluiri despre Mafia lui Mazare. E culmea ipocriziei sa ma acuze de legaturi cu Mazare tocmai cel care i-a fost avocat la un moment dat!

Jurnalistul Sabin Orcan, director al publicatiei Newsweek Romania, scrie intr-o postare pe Facebook ca de-a lungul timpului a facut multe dezvaluiri despre afacerile in care a fost implicat Radu Mazare, fostul.

ştiri din Monden

ştiri de la B1

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2265 seconds )