Libnet.ro
UNICEF

05:00

Fosta sotie a primarului PNL care si-a umilit fiica dezbracata isi apara sotul! Ce s-a intamplat, de fapt

Playtech Playtech,
Fosta sotie a primarului PNL care si-a umilit fiica dezbracata isi apara sotul! Ce s-a intamplat, de fapt

Fosta sotie a primarului PNL care si-a umilit fiica dezbracata sare in apararea sotului, Traian Ogagau. Sotia primarului din Sangeorz-Bai sustine ca fiica nu a fost afectata de acest incident de familie si acuza o actiune de denigrare in campania electorala a alegerilor locale 2020. Fosta sotie a primarului din Sangeorz-Bai sare in apararea lui, . continuă pe Playtech

Sotia primarului care si-a umilit fiica: Cei trei minunati copii ai nostri au parte de toata iubirea si grija pe care eu si Traian putem sa le-o oferim

Sotia primarului din Sangeorz-Bai, care a aparut in presa dupa ce si-a umilit fiica, punand-o dezbracata la perete, a publicat pe Facebook un comentariu in care spune ca cei care judeca situatia ar trebui sa cunoasca omul si sa nu se mai foloseasca de video in timpul campaniei electorale.

PNL anunta ca se delimiteaza de primarul din Sangeorz-Bai care si-a umilit fiica: Nu mai este membru PNL si nu candideaza la primarie din partea partidului

PNL se delimiteaza de primarul din Sangeorz-Bai, Traian Ogadau, care si-a umilit fiica, punand-o sa stea in genunchi dezbracata si sa jure ca nu mai este obraznica, in timp el filma intreaga scena.

Ce se intampla cu primarul PNL care si-a batut fiica si a filmat-o goala. Orice tara normala ar proceda asa

Dupa ce in mass media a aparut video-uri de dreptul socante, mai multe ONG-uri au depus plangere penala impotriva primarului din Sangeorz-Bai. Ce se intampla cu primarul care si-a batut fiica si a filmat-o goala Filmuletul socant in care primarul din Sangeorz-Bai isi pedepseste fiica dezbracata a strans milioane de vizualizari in doar doua zile.

Ce scuza penibila are primarul din Sangeorz-Bai, dupa ce si-a umilit fiica dezbracata: Sa va fie rusine

Pe zi ce trece, violenta in familie devine tot mai des intalnita. Imagini cutremuratoare au iesit la iveala cu primarul din Sangeorz-Bai, care isi pedepseste fetita intr-un mod greu de privit. Acesta a pus-o sa stea dezbracata, in genunchi si cu mainile ridicate deasupra capului. Si-a umilit fiica dezbracata. Ce scuza are primarul din Sangeorz-Bai .

EXCLUSIV Scandal amoros in lumea fotbalului. Fosta sotie a lui Daniel Pancu, acuzatii grave dupa ce fotbalistul ar fi divortat pentru amanta

Fosta sotie a lui Daniel Pancu nu poate accepta faptul ca acesta a fugit repede in bratele altei femei si este hotarata sa ii faca acestuia viata un cosmar. Si-au spus adio dupa jumatate de viata impreuna! S-au iubit timp de 22 ani de ani, insa relatia lor a fost, intotdeauna, una extrem de dificila, .

Donald Trump a divortat in secret? Ivana Trump socheaza intr-un interviu, numind-o pe Melania fosta sotie a presedintelui

Fosta sotie a presedintelui american a scapat o eticheta surprinzatoare la adresa Melaniei Trump, in innterviul exclusiv acordat pentru show-ul TV britanic Loose Women.

Mihai Tudose, atac la PNL dupa gafa premierului si gestul primarului care si-a umilit fiica: Dezumanizarea liberala

Europarlamentarul PSD Mihai Tudose a comentat gafa premierului Ludovic Orban care l-a intrebat ieri pe un barbat in scaun cu rotile ce viteza prinde?, dar si gestul primarului din din Sangeorz-Bai, Traian Ogadau, care i-a aplicat o corectie umilitoare fiicei sale.

Telenovela electorala la o primarie: fosta sotie candideaza contra fostului sot. Feriti-va de mine!

Actualul edil mai vrea un mandat pe listele PNL, iar oponenta sa pe listele Partidului Ecologist Roman, fiecare avand motivele lui pentru a candida.

ştiri de la Playtech

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2215 seconds )