Libnet.ro
UNICEF

05:15

Fostul baron PSD de Constanta Nicusor Constantinescu, trimis in judecata de DNA intr-un nou dosar

Hotnews Hotnews,
 Fostul baron PSD de Constanta Nicusor Constantinescu, trimis in judecata de DNA intr-un nou dosar

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu, condamnat in mai multe dosare penale si incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, a fost trimis in judecata de DNA, intr-un nou dosar. El este acuzat ca ar fi facturat de patru ori mai mult lucrarile de modernizare pentru Herghelia Mangalia, prejudiciul fiind estimat la peste 5,5 milioane de lei. continuă pe Hotnews

Fostul presedintele al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, trimis in judecata de DNA intr-un nou dosar

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie intr-un nou dosar pentru doua infractiuni de abuz in serviciu, fiind acuzat ca a realizat lucrari la Herghelia Mangalia si pe malul lacului Corbu desi aceste obiective nu faceau parte din domeniul public al judetului Constanta. Procurorii estimeaza ca in acest dosar prejudiciul depaseste 5,5 milioane de lei.

Nicusor Constantinescu a fost trimis in judecata intr-un nou dosar penal. Acuzatiile DNA

Nicusor Constantinescu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, a fost trimis in judecata intr-un nou dosar penal. Constantinescu este in acest moment inchis la Penitenciarul Poarta Alba.

Liviu Dragnea, chemat din inchisoare la DNA. Fostul lider PSD va fi audiat in dosarul vizitei in SUA, la ceremonia de investire a lui Donald Trump

Liviu Dragnea nu scapa de suspiciunile procurorilor. Fostul presedinte al PSD a fost citat in cursul zilei de joi, 14 ianuarie, pentru a fi pus sub acuzare pentru trafic de influenta. Update.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:15

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2302 seconds )