Libnet.ro
UNICEF

23:45

Nicusor Constantinescu a fost trimis in judecata intr-un nou dosar penal. Acuzatiile DNA

Adevărul Adevărul,
Nicusor Constantinescu a fost trimis in judecata intr-un nou dosar penal. Acuzatiile DNA

Nicusor Constantinescu, fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, a fost trimis in judecata intr-un nou dosar penal. Constantinescu este in acest moment inchis la Penitenciarul Poarta Alba. continuă pe Adevărul

Un agent de la Politia Magurele a fost trimis in judecata pentru trei fapte de trafic de influenta

Un agent sef adjunct de la Biroul Ordine Publica al Politiei orasului Magurele, din cadrul Inspectoratului de Politie al Judetului I. ) Ilfov, a fost trimis in judecata pentru trei fapte de trafic de influenta si pentru nerespectarea regimului armelor si al munitiilor.

Craiova: Un procuror a fost trimis in judecata pentru ca ar fi furat bani si bijuterii puse sub sechestru in dosare pe care chiar el le instrumenta

Un procuror din Craiova este acuzat ca ar fi furat bijuterii care erau depuse ca probe intr-un dosar. Barbatul a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu si pentru sustragerea sau distrugerea de.

Fostul presedintele al CJ Constanta, Nicusor Constantinescu, trimis in judecata de DNA intr-un nou dosar

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta, Nicusor Constantinescu, a fost trimis in judecata de procurorii Directiei Nationale Anticoruptie intr-un nou dosar pentru doua infractiuni de abuz in serviciu, fiind acuzat ca a realizat lucrari la Herghelia Mangalia si pe malul lacului Corbu desi aceste obiective nu faceau parte din domeniul public al judetului Constanta. Procurorii estimeaza ca in acest dosar prejudiciul depaseste 5,5 milioane de lei.

Fostul baron PSD de Constanta Nicusor Constantinescu, trimis in judecata de DNA intr-un nou dosar

Fostul presedinte al Consiliului Judetean Constanta Nicusor Constantinescu, condamnat in mai multe dosare penale si incarcerat la Penitenciarul Poarta Alba, a fost trimis in judecata de DNA, intr-un nou dosar. El este acuzat ca ar fi facturat de patru ori mai mult lucrarile de modernizare pentru Herghelia Mangalia, prejudiciul fiind estimat la peste 5,5 milioane de lei.

Procuror din Craiova, trimis in judecata dupa ce a sustras banii si bijuteriile depuse ca mijloace de proba

Un procuror din Craiova a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu si sustragerea sau distrugerea de inscrisuri, el fiind acuzat ca si-a insusit sume de bani si bijuterii, printre care si un inel, depuse ca probe in dosarele instrumentate de catre acesta.

ştiri de la Adevărul

actualitate, 23:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,22 seconds )