Libnet.ro
UNICEF

11:31

Fostul colonel Daniel Dragomir: Audierea lui Florian Coldea a fost un blat. El traieste intr-o realitate paralela (VIDEO)

B1 B1,
Fostul colonel Daniel Dragomir: Audierea lui Florian Coldea a fost un blat. El traieste intr-o realitate paralela (VIDEO)

Fostul colonel Daniel Dragomir a sustinut marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, audierea lui Florian Coldea in comisia de control al activitatii SRI a fost un blat. Ma bucur ca Liviu. continuă pe B1

Florian Coldea, acuzat ca a tradat Romania

Fostul sef al SPP, Dumitru Iliescu, il acuza pe Florian Coldea ca a tradat tara El, care A TRADAT Romania fara nicio retinere, ne vorbeste despre tradare, arata cu degetul catre altii, ii dojeneste.

Liviu Plesoianu, atac la adresa lui Florian Coldea: Ne confruntam cu un caz de inalta tradare

Deputatul PSDLiviu Plesoianulanseaza un atac extrem de dur la adresa fostului prim-adjunct al SRI, Florian Coldea. Plesoianu arata ca daca dezvaluirile lui Sebastian Ghita, cel care arata.

Traian Basescu a descifrat mesajul lui Florian Coldea. Ghita a sarit in piscina si piscina n-avea apa

Dupa audierile din Comisia SRI, Florian Coldea a tinut sa transmita un mesaj codat: As vrea sa reamintesc si de un celebru personaj biblic, care in urma cu 2000 de ani a tradat pentru 30 arginti. Ce daca.

ştiri de la B1

actualitate, 11:31

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2125 seconds )