Libnet.ro
UNICEF

19:00

Liviu Plesoianu, atac la adresa lui Florian Coldea: Ne confruntam cu un caz de inalta tradare

Antena3 Antena3,
Liviu Plesoianu, atac la adresa lui Florian Coldea: Ne confruntam cu un caz de inalta tradare

Deputatul PSDLiviu Plesoianulanseaza un atac extrem de dur la adresa fostului prim-adjunct al SRI, Florian Coldea. Plesoianu arata ca daca dezvaluirile lui Sebastian Ghita, cel care arata. continuă pe Antena3

Fostul colonel Daniel Dragomir: Audierea lui Florian Coldea a fost un blat. El traieste intr-o realitate paralela (VIDEO)

Fostul colonel Daniel Dragomir a sustinut marti, in cadrul emisiunii Dosar de politician, audierea lui Florian Coldea in comisia de control al activitatii SRI a fost un blat. Ma bucur ca Liviu.

Florian Coldea, acuzat ca a tradat Romania

Fostul sef al SPP, Dumitru Iliescu, il acuza pe Florian Coldea ca a tradat tara El, care A TRADAT Romania fara nicio retinere, ne vorbeste despre tradare, arata cu degetul catre altii, ii dojeneste.

Traian Basescu a descifrat mesajul lui Florian Coldea. Ghita a sarit in piscina si piscina n-avea apa

Dupa audierile din Comisia SRI, Florian Coldea a tinut sa transmita un mesaj codat: As vrea sa reamintesc si de un celebru personaj biblic, care in urma cu 2000 de ani a tradat pentru 30 arginti. Ce daca.

Liviu Dragnea, nemultumit de audierea generalului Coldea: A citit, a spus niste pilde si a plecat (VIDEO)

Liviu Dragnea este nemultimit de modul in care a fost audiat generalul Florian Coldea in Comisia SRI din Parlament. Eu in general nu ii cert pe colegii mei din Comisia SRI, nici macar pe presedintele Manda,.

ştiri de la Antena3

actualitate, 19:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2192 seconds )