Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fostul director CFR Mihai Necolaiciuc, condamnat la 10 de inchisoare, pentru devalizarea Cailor Ferate Romane

România Liberă România Liberă,
Fostul director CFR Mihai Necolaiciuc, condamnat la 10 de inchisoare, pentru devalizarea Cailor Ferate Romane

Fostul director CFR, Mihai Necolaiciuc, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, de magistratii Judecatoriei Sectorului 1. Decizia judecatorilor nu este definitiva. continuă pe România Liberă

Fostul director CFR Mihai Necolaiciuc, condamnat la 10 ani de inchisoare

Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc a fost condamnat la 10 ani de inchisoare de magistratii Judecatoriei Sectorului 1, pentru multiple acuzatii de abuz in serviciu. Decizia nu este definitiva. Necolaiciuc ispaseste deja o alta condamnare, de patru ani si sase luni de inchisoare, pentru fraudarea statului cu 2,7 milioane de euro.

Fostul director CFR Marfa, Mihai Necolaiciuc, condamnat la 10 ani de inchisoare

Mihai Necolaiciuc a fost condamnat, miercuri, la 10 ani de inchisoare pentru fapte de abuz in serviciu prin care compania ar fi fost prejudiciata cu aproximativ 56,7 milioane de euro. Decizia nu este definitiva, transmite Digi 24. Fostul director CFR Marfa se afla acum in inchisoare intr-un alt dosar in care a fost condamnat, in octombrie 2014, la 4 ani si sase luni de inchisoare fiind acuzat ca a cheltuit ilegal 2,7 milioane de euro din fondurile Bancii Europene de Investitii. Citeste in Sectiunea HotNews. ro Anticoruptie detaliile din Dosarul Achizitii de lux 1 - Mihai Necolaiciuc.

Fostul sef al CFR Mihai Necolaiciuc, condamnat la 10 ani de inchisoare

Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc a fost condamnat de Judecatoria Sectorului 1 la zece ani de inchisoare cu executare, pentru fapte de abuz in serviciu prin care compania ar fi fost prejudiciata cu aproximativ 56,7 milioane de euro,.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )