Libnet.ro
UNICEF

05:30

Fostul sef al CFR Mihai Necolaiciuc, condamnat la 10 ani de inchisoare

Wall-Street Ro Wall-Street Ro,
Fostul sef al CFR Mihai Necolaiciuc, condamnat la 10 ani de inchisoare

Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc a fost condamnat de Judecatoria Sectorului 1 la zece ani de inchisoare cu executare, pentru fapte de abuz in serviciu prin care compania ar fi fost prejudiciata cu aproximativ 56,7 milioane de euro,. continuă pe Wall-Street Ro

Fostul director CFR Mihai Necolaiciuc, condamnat la 10 ani de inchisoare

Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc a fost condamnat la 10 ani de inchisoare de magistratii Judecatoriei Sectorului 1, pentru multiple acuzatii de abuz in serviciu. Decizia nu este definitiva. Necolaiciuc ispaseste deja o alta condamnare, de patru ani si sase luni de inchisoare, pentru fraudarea statului cu 2,7 milioane de euro.

Fostul director CFR Mihai Necolaiciuc, condamnat la 10 de inchisoare, pentru devalizarea Cailor Ferate Romane

Fostul director CFR, Mihai Necolaiciuc, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, de magistratii Judecatoriei Sectorului 1. Decizia judecatorilor nu este definitiva.

Fostul director CFR Marfa, Mihai Necolaiciuc, condamnat la 10 ani de inchisoare

Mihai Necolaiciuc a fost condamnat, miercuri, la 10 ani de inchisoare pentru fapte de abuz in serviciu prin care compania ar fi fost prejudiciata cu aproximativ 56,7 milioane de euro. Decizia nu este definitiva, transmite Digi 24. Fostul director CFR Marfa se afla acum in inchisoare intr-un alt dosar in care a fost condamnat, in octombrie 2014, la 4 ani si sase luni de inchisoare fiind acuzat ca a cheltuit ilegal 2,7 milioane de euro din fondurile Bancii Europene de Investitii. Citeste in Sectiunea HotNews. ro Anticoruptie detaliile din Dosarul Achizitii de lux 1 - Mihai Necolaiciuc.

Mihai Necolaiciuc, CONDAMNAT la 10 ani de inchisoare. Fostul sef al CFR a prejudiciat compania cu 57 milioane euro

Fostul director general al CFR Mihai Necolaiciuc a fost condamnat la 10 ani de inchisoare cu executare, pentru abuz in serviciu, fapta prin care ar fi prejudiciat compania cu circa 56,7 milioane de euro. Decizia.

Mihai Necolaiciuc, condamnat la 10 de inchisoare

Fostul director CFR, Mihai Necolaiciuc, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu.

Fostul director CFR Marfa, Mihai Necolaiciuc, condamnat la 10 ani de inchisoare

Fostul director al CFR Marfa, Mihai Necolaiciuc, a fost condamnat, miercuri, la 10 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu, decizia nefiind definitiva, transmit surse din presa.

Mihai Necolaiciuc a fost condamnat la 10 de inchisoare. Decizia judecatorilor nu este definitiva

Fostul director CFR, Mihai Necolaiciuc, a fost condamnat la 10 ani de inchisoare pentru abuz in serviciu. Decizia judecatorilor sectorului 1 nu este definitiva, informeaza B1. Necolaiciuc este acuzat ca in.

ECC-Net Reteaua Centrelor Europene ale Consumatorilor 2005-2015: 10 ani alaturi de consumatorii europeni

Anul 2015 marcheaza 10 ani de la constituirea Retelei Centrelor Europene ale Consumatorilor ECC-Net, care functioneaza in toate cele 28 State Membre ale Uniunii Europene, plus Norvegia si Islanda si sunt cofinantate prin Programul de protectia consumatorilor al UE.

2005-2015: 10 ani alaturi de consumatorii europeni

Anul 2015 marcheaza 10 ani de la constituirea Retelei Centrelor Europene ale Consumatorilor ECC-Net, care functioneaza in toate cele 28 de State Membre ale Uniunii Europene, plus Norvegia si Islanda si sunt cofinantate prin Programul de protectie a consumatorilor al UE.

De 10 ani impreuna cu ECC-Net

In data de 3 iunie 2015, Centrul European al Consumatorilor din Romania ECC Romania, va sarbatori, ca parte a unui efort coordonat al tuturor celor 30 de Centre din ECC-Net, cei 10 ani de existenta si activitate ai ECC-Net, alaturi de consumatorii romani prezenti in cadrul Aeroportului International Henri Coanda din Bucuresti, la terminalul Plecari Extindere, intre orele 10:00 si 14:00.

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2388 seconds )