Libnet.ro
UNICEF

20:00

Fostul Director al Operei Nationale din Bucuresti, Razvan Ioan Dinca, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare

Hotnews Hotnews,
 Fostul Director al Operei Nationale din Bucuresti, Razvan Ioan Dinca, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare

Fostul Director al Operei Nationale din Bucuresti, Razvan Ioan Dinca, afost condamnat la 6 ani de inchisoare cu executare, dupa ce a fostacuzat de mai multe infractiuni de abuz in serviciu si conflict deinterese, scrie adevarul. ro. continuă pe Hotnews

Fostul Director al Operei Nationale din Bucuresti, Razvan Ioan Dinca, a fost condamnat la 6 ani de inchisoare

Fostul Director al Operei Nationale din Bucuresti, Razvan Ioan Dinca, a fost condamnat in cadrul unui proces in care a fost acuzat de mai multe infractiuni de abuz in serviciu si conflict de interese, la 6 ani de inchisoare cu executare. Sentinta nu este definitiva, Dinca putand sa faca apel in termen de 10 zile.

Fostul director al Operei din Bucuresti, Razvan Ioan Dinca, condamnat la sase ani de inchisoare

Fostul Director al Operei Nationale din Bucuresti, Razvan Ioan Dinca, a fost condamnat in cadrul unui proces in care a fost acuzat de mai multe infractiuni de abuz in serviciu si conflict de.

VIDEO. Patru politisti din Bucuresti, anchetati dupa ce au facut un gratar in timpul serviciului, intr-o hala din Giulesti

Patru politisti de la siguranta publica din Bucuresti sunt audiati, luni, dupa ce in mediul online, au aparut imagini cu ei in timp ce faceau un gratar si ascultau muzica intr-o halp din Giulesti, in timpul serviciului, potrivit unui comunicat al Politiei Capitalei.

Doi elevi din Bucuresti au castigat primele locuri la un concurs organizat de NASA

Tudor Coman, elev in clasa a VIII-a la Liceul International de Informatica din Bucuresti, a castigat premiul intai, la categoria individual, la un concurs organizat de NASA, in care a conceput detaliile unei baze in spatiu pentru minimum 10. 000 de.

Viitorul Operei Nationale

Se face un an de cand proiectul lui Johan Kobborg de a construi o companie de balet competitiva a fost distrus. Un an de cand cea mai importanta dansatoare din istoria baletului romanesc, Alina Cojocaru, a fost agresata public de catre un grup de angajati ai ONB membri ai corului si ai orchestrei, printre ei), cu celebrul strigat de lupta care defineste integral sovinismul romanesc: Afara cu strainii!.

Barbat retinut pentru tentativa de viol asupra unei taximetriste din Bucuresti

Un barbat in varsta de 42 de ani din Capitala a fost retinut de politisti pentru tentativa de viol asupra unei taximetriste. Acesta va fi prezentat magistratilor, cu propunerea de arestare.

Ministerul Energiei ar putea transfera CET-urile din Bucuresti la Primaria Capitalei pana la iarna

Ministerul Energiei analizeaza posibilitatea de a transfera Electrocentrale Bucuresti ELCEN) in subordinea Primariei Capitalei pana la iarna, producatorul de energie urmand sa fuzioneze cu Regia Autonoma pentru Distributia Energiei Termice RADET), a declarat, astazi, ministrul de resort, Toma Petcu, la finalul unei intalniri cu primarul general al Capitalei, Gabriela Firea.

Tibbett Logistics extinde cu 10.000 mp terminalul intermodal din Bucuresti

Tibbett Logistics, companie specializata in furnizarea de servicii de transport si logistica din Romania, parte din Grupul Keswick Enterprises, continua investitiile in extinderea Terminalului International Feroviar Bucuresti BIRFT).

Un important spital din Bucuresti urmeaza sa fie relocat

Consilierii generali ai Capitalei au fost de acord, miercuri, cu transmiterea imobilului cu destinatie medicala din Soseaua Pantelimon nr. 292 in Administrarea Administratiei Spitalelor si Serviciilor.

TERIBIL: Doi israelieni au murit, iar trei au fost raniti intr-un accident din Bucuresti

Doi cetateni israelieni au murit, iar alti trei au fost raniti in urma accidentului rutier produs marti dimineata la intrarea in Bucuresti, anunta Ministerul israelian de Externe, citat de presa is.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 20:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2074 seconds )