Libnet.ro
UNICEF

17:30

Fostul guvern va ramane in istorie pentru nefericita OUG 13. Klaus Iohannis atac la coalitie pe tema justitiei (VIDEO)

B1 B1,
Fostul guvern va ramane in istorie pentru nefericita OUG 13. Klaus Iohannis atac la coalitie pe tema justitiei (VIDEO)

Klaus Iohannis a tinut sa atraga atentia noului guvern instalat joi sa respecte statul de drept si justitia. Presedintele a lansat un atac si la fostul guvern aducand aminte ca fostul guvern va. continuă pe B1

Florin Iordache despre clasarea de catre Parchetul General a dosarului privind OUG 13: O decizie normala. Tot ce am facut a fost legal si constitutional

Fostul ministru al Justitiei, Florin Iordache a declarat luni, la Parlament, ca decizia Parchetului General de a clasa dosarul privind OUG 13 este una normala, in conditiile in care, spune el, tot ceea ce a facut la Ministerul Justitiei a fost legal si constitutional.

Sorin Grindeanu, intrebat ce le transmite protestatarilor impotriva OUG 13: Ca au facut bine! / Plus: Sunt multe lucruri de spus despre OUG 13 si 14. La vara stiu ca e asa o liniste... o sa le spun

Premierul interimar Sorin Grindeanu si-a prezentat, miercuri, intr-o conferinta de presa la Palatul Victoria, bilantul mandatului de prim ministru. Intrebat de jurnalisti unde intra OUG 13 si OUG 14 in acest bilant, Grindeanu a raspuns: Aici sunt multe lucruri de spus, ordonantele nu pot fi decat luate impreuna. La vara stiu ca nu aveti foarte multe subiecte, e asa o liniste. o sa le spun. Intrebat de jurnalisti si ce le transmite protestatarilor impotriva OUG 13, Grindeanu a raspuns Ca au facut bine, dupa care a adaugat, ironic: Alta intrebare!.

O parte din dosarul OUG 13 se reintoarce la DNA (surse)

Procurorii Parchetului General au decis ca o parte a dosarului privind OUG 13, respectiv cea referitoare la savarsirea infractiunii de favorizare a infractorului, sa fie disjunsa si retrimisa la DNA, au declarat pentru Agerpres surse judiciare.

Surse: O parte din dosarul OUG 13 se reintoarce la DNA

Procurorii Parchetului General au decis ca o parte a dosarului privind OUG 13, respectiv cea referitoare la savarsirea infractiunii de favorizare a infractorului, sa fie disjunsa si retrimisa la DNA, au.

Decizie BOMBA! Dosarul OUG 13 a fost CLASAT de Parchetul General

Decizie bomba venita de la Parchetul General al Romaniei. Procurorii au decis sa claseze celebrul dosar al Ordonantei de Urgenta 13. Acest dosar a fost deschis de catre cei de la DNA care a clasat fapta.

ştiri din Politica

ştiri de la B1

actualitate, 17:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2204 seconds )