Libnet.ro
UNICEF

01:05

Fostul lider PSD Iasi, Mihai Chirica, despre protestatarii din PSD: Urmeaza negocieri dure, cu promisiuni

Hotnews Hotnews,
 Fostul lider PSD Iasi, Mihai Chirica, despre protestatarii din PSD: Urmeaza negocieri dure, cu promisiuni

Primarul Mihai Chirica, fost presedinte al filialei PSD Iasi, a spus, joi, la Digi24 ca nu exista certitudinea ca protestatarii sa reuseasca il faca pe Liviu Dragnea sa faca un pas in spate si ca lucrurile trebuiau sa se intample mult mai devreme. Cu toate acestea, a zis el, nu exista certitudine, pentru ca urmeaza o perioada de negocieri dure, cu promisiuni. continuă pe Hotnews

Fostul lider PSD Iasi, Mihai Chirica, despre razvratitii din PSD: Urmeaza negocieri dure, cu promisiuni

Primarul Mihai Chirica, fost presedinte al filialei PSD Iasi, a spus, joi, la Digi24 ca nu exista certitudinea ca protestatarii sa reuseasca il faca pe Liviu Dragnea sa faca un pas in spate si ca lucrurile trebuiau sa se intample mult mai devreme. Cu toate acestea, a zis el, nu exista certitudine, pentru ca urmeaza o perioada de negocieri dure, cu promisiuni.

Primarul Mihai Chirica: Dragnea si ai lui au facut mai mult rau Romaniei decat au facut toti homosexualii din Europa

Declaratie deplasata a primarului din Iasi. Mihai Chirica a declarat ca Liviu Dragnea si apropiatii sai au facut mai mult rau Romaniei decat au facut toti homosexualii din Europa. Cat despre.

Mihai Tudose, despre scrisoarea de DEMITERE a lui Liviu Dragnea: Nici Declaratia de Independenta a SUA nu ati vazut-o, dar EXISTA!

Mihai Tudose arunca in aer PSD printr-o declaratie privind scaunul lui Liviu Dragnea. Fostul premier a lasat sa se inteleaga ca enigmatica scrisoare de demitere a lui Dragnea, semnata de mai multi.

Alegeri PSD Braila: Mihai Tudose, singurul candidat

Social-democratii din Braila il aleg astazi pe presedintele organizatiei judetene, pana in prezent singurul candidat inscris fiind fostul premier Mihai Tudose.

Dumitru Buzatu, lider PSD Vaslui: Scrisoarea este foarte moderata. Nu cere dect demisia lui Dragnea. Trebuie sa dezbatem n CEx

Liderul organizatiei PSD Vaslui, Dumitru Buzatu, a declarat ca scrisoarea prin care se cere demisia lui Liviu Dragnea din fruntea partidului si din functia de presedinte al Camerei Deputatilor este foarte moderata si trebuie dezbatuta in Comitetul Executiv pentru ca actuala criza din interiorul formatiunii are nevoie de o rezolvare.

Mihai Covaliu, despre situatia actuala din gimnastica romneasca: Pentru JO 2020 mari minuni nu se mai pot face

Presedintele Comitetului Olimpic si Sportiv Roman, Mihai Covaliu, a afirmat, miercuri, ca pentru Jocurile Olimpice de la Tokyo nu se mai pot face minuni in gimnastica romaneasca, si ca institutia pe care o conduce se gandeste la urmatoarele editii.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2241 seconds )