Libnet.ro
UNICEF

18:45

Fostul lider PSD Ion Vasile a incetat din viata

România Liberă România Liberă,
Fostul lider PSD Ion Vasile a incetat din viata

Fostul lider PSD medicul Ion Vasile, fost senator si fost prefect, care timp de aproape doua decenii. continuă pe România Liberă

Fostul senator PSD Ion Vasile a incetat din viata la 69 de ani

Fostul lider al organizatiei judetene a Partidului Social Democrat, medicul Ion Vasile, fost prefect, senator PSD si ambasador, a murit dimineata din cauza unei boli neiertatoare, scrie reporterbuzoian. Ion.

A murit un important lider PSD. Ion Vasile a fost prefect de Buzau si unul din oamenii de baza la nivel local

A murit Ion Vasile, important fost lider al Partidului Social Democrat. Din pacate, vestea trista a fost facuta publica in cursul zilei de azi, 26 iulie. Iata detalii despre viata si cariera sa impresionanta! A murit Ion Vasile, fost lider PSD Fostul lider al organizatiei judetene a Partidului Social Democrat a murit in cursul diminetii .

Fostul senator PSD Vasile Ion a incetat din viata la 69 de ani

Fostul lider al organizatiei judetene a Partidului Social Democrat, medicul Vasile Ion, fost prefect, senator PSD si ambasador, a murit dimineata din cauza unei boli neiertatoare, scrie reporterbuzoian. Vasile.

A murit fostul lider al PSD Buzau Vasile Ion, tatal jurnalistei Marie Jeanne Ion

Fostul lider al PSD Buzau Vasile Ion, tatal jurnalistei Marie Jeanne Ion, rapita in Irak in martie 2005, a murit vineri, la varsta de 69 de ani, el suferind de cancer. Vasile Ion a fost senator, prefect si ambasador, primul lider al FSN Buzau si un apropiat al fostului presedinte Ion Iliescu.

DOLIU pentru Corina Chiriac: Fostul ei sot a incetat din viata (FOTO)

Virgil Anastasiu 58 ani), fostul sot al binecunoscutei cantarete Corina Chiriac, a murit luni, la Gura Riului, langa Sibiu, acolo se retrasese de cativa ani. anuntastarsibian. ro.

Doliu in PSD. Un fost lider al partidului s-a stins din viata

Fostul lider PSD medicul Ion Vasile, fost senator, ambasador si fost prefect, care timp de aproape doua decenii a fost cel mai influent politician buzoian, a incetat din viata din cauza unei boli.

Un fost lider PSD a murit. Ion Vasilea fost medic, ambasador, prefect si senator

Medicul Ion Vasile, fost prefect, senator si ambasador, a murit vineri dimineata la locuinta sa, dupa o suferinta provocata de o boala necrutatoare. Important politician de stanga de la inceputul anilor `90, fost ambasador, Ion Vasile se retrasese din viata publica in urma cu cativa ani, dupa plecarea de la varful PSD Buzau.

A murit Ion Vasile, fost lider PSD, tatal jurnalistei Marie Jeanne Ion

Ion Vasile, fost lider PSD, a murit vineri dimineata la locuinta sa, dupa ce s-a luptat cu o boala crunta. Ion Vasile a fost cel mai influent politician din Buzau timp de aproape doua decenii.

Fostul primar PSD al Focsaniului Decebal Bacinschi, trimis in judecata pentru abuz in serviciu

Fostul primar PSD al Focsaniului Decebal Bacinschi a fost trimis in judecata pentru abuz in serviciu, fiind acuzat ca a atribuit un contract unei firme agreate si a platit lucrarile la pret supraevaluat. Alaturi de fostul edil a fost trimis in judecata si un sef de serviciu, anunta Directia Nationala Anticoruptie.

Actorul Rutger Hauer s-a stins din viata. Olandezul era cunoscut din filme precum Blade Runner si Sin City

Actorul olandez Rutger Hauer, cunoscut din filme precum Blade Runner 1982) si Sin City 2005), s-a stins din viata la varsta de 75 de ani, potrivit digi24. ro.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 18:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2212 seconds )