Libnet.ro
UNICEF

23:30

A murit un important lider PSD. Ion Vasile a fost prefect de Buzau si unul din oamenii de baza la nivel local

Playtech Playtech,
A murit un important lider PSD. Ion Vasile a fost prefect de Buzau si unul din oamenii de baza la nivel local

A murit Ion Vasile, important fost lider al Partidului Social Democrat. Din pacate, vestea trista a fost facuta publica in cursul zilei de azi, 26 iulie. Iata detalii despre viata si cariera sa impresionanta! A murit Ion Vasile, fost lider PSD Fostul lider al organizatiei judetene a Partidului Social Democrat a murit in cursul diminetii . continuă pe Playtech

Fostul lider PSD Ion Vasile a incetat din viata

Fostul lider PSD medicul Ion Vasile, fost senator si fost prefect, care timp de aproape doua decenii.

A murit fostul lider al PSD Buzau Vasile Ion, tatal jurnalistei Marie Jeanne Ion

Fostul lider al PSD Buzau Vasile Ion, tatal jurnalistei Marie Jeanne Ion, rapita in Irak in martie 2005, a murit vineri, la varsta de 69 de ani, el suferind de cancer. Vasile Ion a fost senator, prefect si ambasador, primul lider al FSN Buzau si un apropiat al fostului presedinte Ion Iliescu.

Fostul senator PSD Ion Vasile a incetat din viata la 69 de ani

Fostul lider al organizatiei judetene a Partidului Social Democrat, medicul Ion Vasile, fost prefect, senator PSD si ambasador, a murit dimineata din cauza unei boli neiertatoare, scrie reporterbuzoian. Ion.

Un fost lider PSD a murit. Ion Vasilea fost medic, ambasador, prefect si senator

Medicul Ion Vasile, fost prefect, senator si ambasador, a murit vineri dimineata la locuinta sa, dupa o suferinta provocata de o boala necrutatoare. Important politician de stanga de la inceputul anilor `90, fost ambasador, Ion Vasile se retrasese din viata publica in urma cu cativa ani, dupa plecarea de la varful PSD Buzau.

A murit Ion Vasile, fost lider PSD, tatal jurnalistei Marie Jeanne Ion

Ion Vasile, fost lider PSD, a murit vineri dimineata la locuinta sa, dupa ce s-a luptat cu o boala crunta. Ion Vasile a fost cel mai influent politician din Buzau timp de aproape doua decenii.

Probleme de sanatate pentru Carmen Dan. Anuntul a fost facut de un om important din PSD

Carmen Dan are probleme de sanatate! Nicolae Moga, cel care a fost numit oficial, in cursul zilei de ieri, sef la Interne, a dezvaluit totul. Ce a spus cel care i-a luat locul acesteia la conducerea MAI? Nicolae Moga, dezvaluiri despre starea de sanatatea a lui Carmen Dan Nicolae Moga, noul ministru al Internelor, a .

ştiri de la Playtech

actualitate, 23:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2052 seconds )