Libnet.ro
UNICEF

05:00

Fostul ministru al Apararii, Adrian Tutuianu, noi precizari privind demisia sa: Premierul mi-a spus atunci ca Dragnea imi cere sa plec

Antena3 Antena3,
Fostul ministru al Apararii, Adrian Tutuianu, noi precizari privind demisia sa: Premierul mi-a spus atunci ca Dragnea imi cere sa plec

Adrian Tutuianu spune ca, pe 5 septembrie, atunci cand a fost chemat la Guvern, premierul Mihai Tudose l-a informat ca presedintele PSD ii cere sa demisioneze. intr-un interviu pentru un post de. continuă pe Antena3

Adrian Tutuianu, mesaj pentru Dragnea: Nimeni nu s-a nascut presedinte de partid. Nimeni nu sta pe veci. Tudose mi-a spus ca Dragnea imi cere sa plec

Fostul ministru al Apararii Adrian Tutuianu a declarat pentru Digi 24 ca reprosurile care i-au fost aduse si care s-au soldat cu demisia sa nu au fost suficient argumentate. Tutuianu si-a scris demisia dupa ce premierul Mihai Tudose i-a spus ca Liviu Dragnea ii cere sa plece. Fostul ministru al Apararii sustine ca nimeni nu sta pe veci in functie, aluzie la Liviu Dragnea.

Adrian Tutuianu a explicat de ce a renuntat la functia de ministru al Apararii

Fostul mnistru al Apararii, Adrian Tutuianu, a declarat, intr-un interviu pentru Digi24, ca, pe 5 septembrie, atunci cand a fost chemat la Guvern, premierul Mihai Tudose l-a informat ca presedintele PSD ii cere sa demisioneze.

Tutuianu despre demisia din MApN: Reprosurile nu au fost suficient fundamentate

Fostul ministru al Apararii Adrian Tutuianu a declarat ca reprosurile care i-au fost aduse si care s-au soldat cu demisia sa nu au fost suficient argumentate.

Zi grea pentru Dan Sova! Fostul ministru al Transporturilor isi poate afla sentinta in dosarul CET Govora

Magistratii de la inalta Curte de Casatie si Justitie ar putea pronunta, luni, sentinta in prima instanta in dosarul CET Govora, in care fostul senator Dan Sova este acuzat de trafic de.

Trump urmeaza sa anunte noi RESTRICTII privind calatoriile in SUA

Presedintele Statelor Unite urmeaza sa anunte noi masuri antiimigratie, dat fiind ca restrictiile de calatorie impuse cetatenilor din sase tari situate in Orientul Mijlociu si Africa expira.

Presedintele Trump anunta noi restrictii privind calatoriile in SUA pentru cetatenii din Orientul Mijlociu si Africa

Presedintele Statelor Unite, Donald Trump, va anunta noi masuri antiimigratie, dat fiind ca restrictiile de calatorie impuse cetatenilor din sase tari situate in Orientul Mijlociu si Africa expira duminica.

ştiri de la Antena3

actualitate, 05:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2049 seconds )