Libnet.ro
UNICEF

15:30

Fostul ministru Constantin Nita,condamnat la 4 ani de inchisoare cu EXECUTARE. Decizia instante este definitiva

B1 B1,
Fostul ministru Constantin Nita,condamnat la 4 ani de inchisoare cu EXECUTARE. Decizia instante este definitiva

Fostul ministru al Energiei, Constantin Nita,a fost condamnat definitiv la patru ani de inchisoare cu executare pentru trafic de influenta. La termenul final din dosar, din 19 iunie, procurorul DNA a cerut. continuă pe B1

Fostul ministru Constantin Nita,condamnat la 4 ani de inchisoare cu EXECUTARE: A fost saltat de politisti si va ajunge la Penitenciarul Codlea

00: Constantin Nita a fost ridicat de politisti, in prezent fiind in custodia celor de la Serviciul de Investigatii Criminale Brasov. Fostul ministru va fi dus la Penitenciarul.

Fostul ministru Constantin Nita, condamnat la 4 ani de inchisoare cu executare

Fostul ministru al energiei si vicepresedinte PSD, Constantin Nita, a fost condamnat definitiv la patru ani de inchisoare. Nita a fost judecat pentru trafic de influenta. Mai exact, in 2013, pe cand era minis.

Constantin Nita, fost ministru al energiei, a fost condamnat la 4 ani de nchisoare cu executare. Decizia este definitiva

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, joi, pe fostul ministru al Energiei Constantin Nita la 4 ani inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, fiind acuzat de DNA ca ar fi primit bani de la omul de afaceri Tiberiu Urdareanu. Decizia este definitiva, transmite Agerpres.

Fostul ministru al Energiei Constantin Nita, condamnat definitiv la 4 ani de inchisoare cu executare

Inalta Curte de Casatie si Justitie l-a condamnat, joi, pe fostul ministru al Energiei Constantin Nita la 4 ani inchisoare cu executare pentru savarsirea infractiunii de trafic de influenta, fiind acuzat de DNA ca ar fi primit bani de la omul de.

Fostul ministru Adriean Videanu a fost achitat de iCCJ in dosarul cu Alina Bica

Instanta suprema a decis sa mentina decizia judecatorilor pe fond si sa o condamne pe Alina Bica la patru ani de inchisoare cu executare, in dosarul in care este cercetat si Adriean Videanu. Fostul.

Curtea Suprema, asteptata sa pronunte sentintele in dosarulin care fosta sefa DIICOT Alina Bica este judecata alaturi de fostul ministru Adriean Videanu

Curtea Suprema este asteptata marti sa pronunte sentintele finale in dosarul in care fosta sefa DIICOT, Alina Bica, este acuzata de favorizarea faptuitorului, dosar in care a fost condamnata, in prima instanta, la 4 ani cu executare. in acelasi dosar, fostul ministru Adriean Videanu a fost achitat pentru complicitate la abuz in serviciu.

ştiri de la B1

actualitate, 15:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2355 seconds )