Libnet.ro
UNICEF

21:00

Fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, s-a inscris in USR si va candida la parlamentare

Adevărul Adevărul,
Fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, s-a inscris in USR si va candida la parlamentare

Fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, s-a inscris in Uniunea Salvati Romania USR) si va candida la alegerile parlamentare pe lista partidului condus de Nicusor Dan. continuă pe Adevărul

Fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu va candida la alegerile parlamentare pe listele USR

Fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie pe listele Uniunii Salvati Bucurestiul USR), a anuntat, miercuri, presedintele formatiunii, Nicusor Dan .

Fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu va candida din partea USR

Este oficial. Vlad Alexandrescu a trecut in tabara USR-ului. Fostul ministru al Culturii va candida la alegerile parlamentare pe listele partidului condus de Nicusor Dan, anuntul fiind facut chiar de.

Vlad Alexandrescu, replica pentru Dragnea: 11 milioane de euro pentru Cumintenia Pamantului a fost compromisul cel mai avantajos pentru ambele parti

Fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, a raspuns, duminica, sefului PSD, Liviu Dragnea, privind modul in care au fost purtate negocierile pentru achizitia sculpturii Cumintenia Pamantului. Fostul demnitar precizeaza ca valoarea de 11 milioane de euro a fost compromisul cel mai avantajos intre parti si spune ca orice alt scenariu vehiculat este o speculatie ieftina sau un atac rauvoitor.

Oprea franeaza la DNA. Fostul ministru incearca sa micsoreze viteza coloanei in fruntea careia a murit Bogdan Gigina

Joi, 20 octombrie, se face un an de cand politistul Bogdan Gigina si-a pierdut viata in timp ce-i deschidea drumul, prin intuneric si ploaie lui Gabriel Oprea, care se grabea sa ajunga acasa. Mai multe anchete au fost deschise de procurori dupa tragedia din 20 octombrie 2015, iar ieri, fostul vicepremier si ministru de Interne a fost pus sub acuzare si pentru uciderea din culpa .

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 21:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2086 seconds )