Libnet.ro
UNICEF

13:00

Fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu va candida la alegerile parlamentare pe listele USR

România Liberă România Liberă,
Fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu va candida la alegerile parlamentare pe listele USR

Fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu va candida la alegerile parlamentare din 11 decembrie pe listele Uniunii Salvati Bucurestiul USR), a anuntat, miercuri, presedintele formatiunii, Nicusor Dan . continuă pe România Liberă

Fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, s-a inscris in USR si va candida la parlamentare

Fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, s-a inscris in Uniunea Salvati Romania USR) si va candida la alegerile parlamentare pe lista partidului condus de Nicusor Dan.

Fostul ministru al Culturii Vlad Alexandrescu va candida din partea USR

Este oficial. Vlad Alexandrescu a trecut in tabara USR-ului. Fostul ministru al Culturii va candida la alegerile parlamentare pe listele partidului condus de Nicusor Dan, anuntul fiind facut chiar de.

Vlad Alexandrescu, replica pentru Dragnea: 11 milioane de euro pentru Cumintenia Pamantului a fost compromisul cel mai avantajos pentru ambele parti

Fostul ministru al Culturii, Vlad Alexandrescu, a raspuns, duminica, sefului PSD, Liviu Dragnea, privind modul in care au fost purtate negocierile pentru achizitia sculpturii Cumintenia Pamantului. Fostul demnitar precizeaza ca valoarea de 11 milioane de euro a fost compromisul cel mai avantajos intre parti si spune ca orice alt scenariu vehiculat este o speculatie ieftina sau un atac rauvoitor.

USR poate candida in alegerile parlamentare: Nicusor Dan a anuntat ca a reusit sa obtina 200.000 de semnaturi pentru inscriere (VIDEO)

Legislatia din Romania prevede pentru orice nou partid infiintat necesitatea obtinerii de 200. 000 de semnaturi pentru inscrierea in cursa pentru alegerile parlamentare. Desi au avut un pic d.

Lista PNL pentru alegerile parlamentare. Amiralul Vergil Chitac este candidat la Senat, iar fostul director al Fiscului Bogdan Hutuca, la Camera Deputatilor

Liberalii mizeaza pe nume noi in alegerile parlamentare din 11 decembrie ac. Niciun parlamentar cu state vechi nu se regaseste pe lista candidatilor la scrutinul pentru Senat si Camera Deputatilor. Vergil Chitac are prima sansa la Senat, iar Bogdan Hutuca - la Deputati.

Este oficial. Guvernul a adoptat hotararea privind inregistrarea video a procesului de numarare a voturilor la alegerile parlamentare. Sunt adoptate si alte masuri pentru corectitudinea votului

Guvernul a adoptat, miercuri, noi masuri pentru a asigura corectitudinea si integritatea procesului electoral pentru alegerile parlamentare din 11 decembrie.

Ioan Mang, presedintele PSD Bihor, a anuntat lista candidatilor la alegerile parlamentare

Lista candidatilor PSD Bihor pentru alegerile parlamentare este alcatuita doar din membri social-democrati bihoreni si este deschisa de deputatul Gheorghe Bogdan, un om cu experienta bogata.

USR a strans semnaturile pentru depunerea candidaturilor la alegerile parlamentare

Uniunea Salvati Romania e la un pas de candidatura la alegerile parlamentare din decembrie. Iar goana dupa semnaturi e pe cale sa se incheie. In aceasta dupa-amiaza am ajuns la 200. 000 de semnat.

Partidul de guvernamant prooccidental din Muntenegru a castigat alegerile parlamentare, dar atmosfera ramane tensionata

Partidul proocidental aflat la putere in Muntenegru a obtinut o victorie in alegerile parlamentare de duminica, insa nu si suficiente mandate pentru a guverna singur, potrivit unor rezultate partiale neoficiale. Muntenegru ramane pe calea spre aderarea la NATO si Uniunea Europeana, a declarat la primele ore ale diminetii de luni premierul Milo Djukanovici.

Partidul socialist al premierului Djukanovic pare sa fi castigat alegerile parlamentare in Muntenegru

Partidul Democrat al Socialistilor PDS), condus de premierul Milo Djukanovic, va obtine 42,2% din voturi la alegerile parlamentare desfasurate duminica in Muntenegru, estimeaza institutul de sondare a opiniei publice CEMI, prin extrapolarea rezultatelor numaratorii a 20,6% din voturi, scrie Agerpres.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 13:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,208 seconds )