Libnet.ro
UNICEF

11:00

Fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu va candida din partea PMP Bistrita-Nasaud la alegerile europarlamentare

Adevărul Adevărul,
Fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu va candida din partea PMP Bistrita-Nasaud la alegerile europarlamentare

Desi abia a apuca sa il anunte, PMP Bistrita-Nasaud si-a schimbat candidatul la alegerile europarlamentare. Astfel, Vasile Bors proaspat inscris in PMP va fi inlocuit cu fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu. continuă pe Adevărul

Fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu va candida din partea PMP Bistrita-Nasaud la alegerile parlamentare

Desi abia a apuca sa il anunte, PMP Bistrita-Nasaud si-a schimbat candidatul la alegerile europarlamentare. Astfel, Vasile Bors proaspat inscris in PMP va fi inlocuit cu fostul ministru al Educatiei Daniel Funeriu.

Fostul ministru Grapini va demisiona din Parlament.

Deputatul PC Maria Grapini a declarat, marti, la Suceava, ca intentioneaza sa demisioneze din functia de deputat, astfel incat in 25 mai sa poata fi organizate alegeri in colegiul sau, in conditiile in care ea este candidat pentru Parlamentul European, informeaza Mediafax. Grapini a declarat, intr-o conferinta de presa, ca va demisiona inainte de 25 mai din Parlament pentru ca locul de deputat sa fie vacantat astfel incat sa fie organizate alegeri partiale in colegiul sau, in 25 mai. Ea a .

Occidentalii studiaza o riposta din partea ONU privind Crimeea.

Occidentalii iau in considerare supunerea la vot, in Consiliul de Securitate al ONU, o rezolutie prin care sa reactioneze la referendumul de duminica din Crimeea, sustin diplomati citati de AFP, conform Mediafax. Ei se asteapta ca Rusia sa dea un vot de veto acestui text. Citeste si: Deputat rus: Moscova ar fi trimis trupe in Crimeea In referendumul prevazut duminica, alegatorii sunt intrebati daca doresc alipirea Crimeei la Rusia, deschizand posibilitatea unei anexari a peninsulei de catre .

ştiri de la Adevărul

actualitate, 11:00

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2026 seconds )