Libnet.ro
UNICEF

00:07

Fostul ministru Pascu este candidat la functia de comisar european, in locul Rovanei Plumb

România Liberă România Liberă,
Fostul ministru Pascu este candidat la functia de comisar european, in locul Rovanei Plumb

Ioan Mircea Pascu, fost ministru al Apararii Nationale, si-a anuntat, marti, candidatura la functia . continuă pe România Liberă

Ludovic Orban: Premierul sa nu mai nominalizeze un alt candidat de comisar european fara consultarea presedintelui

Presedintele PNL, Ludovic Orban, a declarat luni ca i-a cerut premierului Viorica Dancila sa nu mai nominalizeze un alt candidat de comisar european fara consultarea presedintelui. Acelasi lucru i-am cerut.

Surse. Dancila vine cu un candidat-surpriza pentru functia de comisar european. Nu mai respecta cota de gen

Premierul Viorica Dancila il va propune pe MIhai Fifor, secretarul general al PSD, pentru functia de comisar european pe Transporturi, sustin surse politice pentru Adevarul. Pe lista scurta s-a mai aflat si actualul ministru de Externe Ramona Manescu, fost europarlamentar, dar care nu are carnet de partid.

Surse. Alegere-surpriza in PSD. Dan Nica va fi propus pentru functia de comisar european. Fifor, respins de partid

Europarlamentarul PSD Dan Nica va fi propus de Guvern pentru functia de comisar european pe Transporturi. Mihai Fifor, candidatul sustinut de Viorica Dancila, nu a fost agreat de partid din cauza duplicitatii, sustin surse politice pentru Adevarul. Nici Dan Nica nu este un candidat fara pete: a fost cercetat in dosarul Microsfot, a mintit in Parlamentul European, insa are o puternica sustinere in partid.

Cine este Gabriela Ciot, varianta de rezerva a lui Dancila pentru functia de comisar european: secretar de stat in MAE si conferentiar universitar

PSD a votat o varianta de rezerva la Dan Nica pentru functia de comisar european in persoana Melaniei-Gabriela Ciot. in varsta de 44 de ani, Ciot este secretar de stat pentru afaceri europene in cadrul MAE si conferentiar universitar la Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca. A intrat in PSD in 2004, fiind adusa de Vasile Puscas, ministru in cabinetul Nastase, iar in perioada mai 2014 noiembrie 2015 a fost consiliera lui Teodorovici la Ministerul Fondurilor Europene.

Cine este Dan Nica, propus pentru functia de comisar european: vechi lider PSD, cercetat in dosarul Microsoft, afirmatii controversate la Bruxelles

Europarlamentarul PSD Dan Nica va fi propus de Guvern pentru functia de comisar european. Nica, fost ministru al Comunicatiilor in Guvernul Nastase, a fost cercetat in dosarul Microsoft, insa, intre timp, faptele s-au prescris. Nici la Bruxelles nu se bucura de o imagine prea buna dupa ce a fost prins ca a mintit in plenul Parlamentului European in legatura cu procentul celor achitati dupa ce au fost trimisi in judecata pentru coruptie.

Ciolos: Iohannis are datoria sa convoace de urgenta toate partidele ca sa desemneze o persoana capabila pentru functia de comisar european

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a reactionat dupa decizia Comisiei juridice a Parlamentului European de a o respinge definitiv pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european. Ciolos spune ca premierul Viorica Dancila trebuie sa-si recunoasca greseala si sa nu mai insiste, iar presedintele Klaus Iohannis sa se implice de urgenta si sa convoace toate partidele care au obtinut mandate in Parlamentul European pentru a gasi o persoana capabila sa ocupe functia de comisar european pentru Transporturi. Doar convocarea doamnei Dancila nu va rezolva o situatie pe care aceasta a gestionat-o impotriva intereselor tarii, afirma Ciolos.

Reactia lui Laszlo Trocsanyi dupa ce a fost respins la pachet cu Rovana Plumb din functia de comisar european

Europarlamentarul ungar Laszlo Trocsanyi a reactionat pe Twitter dupa ce acesta a fost respins definitiv, alaturi de Rovana Plumb, candidatul Romaniei, din postul de comisar european.

Viktor Orban il propune pe diplomatul Oliver Varhelyi pentru functia de comisar european

Premierul Ungariei, Viktor Orban, l-a propus luni pe diplomatul Oliver Varhelyi pentru functia de membru al Comisiei Europene, in contextul in care prima sa propunere a fost respinsa de Parlamentul European, relateaza Mediafax citand Reuters.

Ioan Mircea Pascu, ignorat de colegi, se viseaza comisar european: Si-a anuntat candidatura chiar cand PSD-istii il votau pe Dan Nica pentru aceasta functie

Comitetul Executiv National al PSD a votat ca Dan Nica sa fie noua propunere a Romaniei pentru functia de comisar european. Chiar cand votul avea loc, Ioan Mircea Pascu isi anunta, pe Facebook, candidatura.

Rares Bogdan: Rovana Plumb, RESPINSA din nou la vot in Comisia JURI. Romania trebuie sa propuna un nou candidat pentru functia de comisar european

Europarlamentarul PNL Rares Bogdan anunta ca Rovana Plumb a fost respinsa din nou la vot in Comisia JURI, astfel ca Romania trebuie sa propuna, cat mai rapid, un nou comisar european. Acelasi lucru este.

ştiri de la România Liberă

actualitate, 00:07

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0.2565 seconds )