Libnet.ro
UNICEF

01:05

Viktor Orban il propune pe diplomatul Oliver Varhelyi pentru functia de comisar european

Hotnews Hotnews,
 Viktor Orban il propune pe diplomatul Oliver Varhelyi pentru functia de comisar european

Premierul Ungariei, Viktor Orban, l-a propus luni pe diplomatul Oliver Varhelyi pentru functia de membru al Comisiei Europene, in contextul in care prima sa propunere a fost respinsa de Parlamentul European, relateaza Mediafax citand Reuters. continuă pe Hotnews

Ungaria l-a propus pe Oliver Varhelyi pentru functia de membru al Comisiei Europene

Ungaria l-a propus, luni, pe diplomatul Oliver Varhelyi pentru functia de membru al Comisiei Europene, in contextul in care prima propunere inaintata de premierul Viktor Orban a fost respinsa de Parlamentul European.

Ungaria a decis deja care va fi noua propunere de comisar european, dupa respingerea lui Laszlo Trocsany

Ungaria l-a propus luni pe diplomatul Oliver Varhelyi pentru functia de membru al Comisiei Europene, in contextul in care prima propunere inaintata de premierul Viktor Orban a fost respinsa de Parlamentul European, relateaza Reuters.

Ungurii muta rapid: propun un nou candidat Comisiei, dupa ce primul a fost respins alaturi de Plumb

Ungaria l-a propus luni pe diplomatul Oliver Varhelyi pentru functia de membru al Comisiei Europene,.

Viktor Orban, reales duminica in fruntea Fidesz, are peste doua decenii in fruntea formatiunii national-conservatoare. Un scurt istoric al controverselor din jurul premierului Ungariei

Viktor Orban, premierul Ungariei, a fost reales, duminica, in functia de presedinte al partidului Fidesz, potrivit MTI preluata de Agerpres. Totodata, in cadrul aceluiasi congres, au fost reconfirmati in.

Amenintari, mesaje nationaliste si populiste transmise de Viktor Orban la adresa Uniunii Europene. Nimeni altcineva, decat ungurii, nu poate lua decizii in locul nostru

Ungaria este a ungurilor si doar ungurii au dreptul sa decida asupra propriei tari si propriei vieti, a declarat premierul maghiar, Viktor Orban, duminica, ca raspuns la criticile Uniunii Europene cu privire la .

Premierul ungar Viktor Orban a fost reales la conducerea Fidesz

Premierul ungar Viktor Orban a fost reales duminica presedinte al Fidesz, informeaza MTI.

Surse: Premierul Dancila il va propune pe Mihai Fifor in locul Rovanei Plumb, pentru functia de comisar european

Premierul Viorica Dancila il va propune pe Mihai Fifor, secretarul general al PSD, pentru functiade comisar european in locul Rovanei Plumb. Surse din PSD spun ca in cursa interna pentru functia de.

Cine este Gabriela Ciot, varianta de rezerva a lui Dancila pentru functia de comisar european: secretar de stat in MAE si conferentiar universitar

PSD a votat o varianta de rezerva la Dan Nica pentru functia de comisar european in persoana Melaniei-Gabriela Ciot. in varsta de 44 de ani, Ciot este secretar de stat pentru afaceri europene in cadrul MAE si conferentiar universitar la Universitatea Babes-Bolyai Cluj-Napoca. A intrat in PSD in 2004, fiind adusa de Vasile Puscas, ministru in cabinetul Nastase, iar in perioada mai 2014 noiembrie 2015 a fost consiliera lui Teodorovici la Ministerul Fondurilor Europene.

Ciolos: Iohannis are datoria sa convoace de urgenta toate partidele ca sa desemneze o persoana capabila pentru functia de comisar european

Liderul PLUS, Dacian Ciolos, a reactionat dupa decizia Comisiei juridice a Parlamentului European de a o respinge definitiv pe Rovana Plumb pentru functia de comisar european. Ciolos spune ca premierul Viorica Dancila trebuie sa-si recunoasca greseala si sa nu mai insiste, iar presedintele Klaus Iohannis sa se implice de urgenta si sa convoace toate partidele care au obtinut mandate in Parlamentul European pentru a gasi o persoana capabila sa ocupe functia de comisar european pentru Transporturi. Doar convocarea doamnei Dancila nu va rezolva o situatie pe care aceasta a gestionat-o impotriva intereselor tarii, afirma Ciolos.

Dan Nica si Gabriela Ciot, propunerile PSD pentru functia de comisar european

ACTUALIZARE - Dan Nica spune ca nu are nicio problema penala Europarlamentarul PSD Dan Nica, votat de conducerea partidului pentru functia de comisar european, a declarat marti ca nu are probleme penale si ca este dispus sa dea toate raspunsurile la Bruxelles atunci cand va fi intrebat despre dosarul Microsoft. --------- Premierul Viorica Dancila a declarat marti, dupa sedinta CEx, ca a avut o discutie cu presedintele CE despre propunerile de comisar pe care urmeaza sa le faca Romania, iar Dan Nica ramane propunere, fiind o persoana respectata. De asemenea, a anuntat ca va fi propusa si o femeie, Gabriela Ciot, secretar de stat in MAE.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 01:05

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2301 seconds )