Libnet.ro
UNICEF

05:30

Fostul ministru PSD Florian Bodog a ramas fara dreptul de a mai conduce doctorate - decizie a instantei

Hotnews Hotnews,
 Fostul ministru PSD Florian Bodog a ramas fara dreptul de a mai conduce doctorate - decizie a instantei

Senatorul PSD Florian Bodog, fost ministru al Sanatatii, a ramas fara titlul de profesor abilitat si dreptul de a conduce doctorate, pe motiv ca nu a indeplinit criteriile minime pentru aceasta avansare profesionala, scrie ebihoreanul. ro. Decizia a fost luata de instanta suprema. continuă pe Hotnews

Curtea Suprema ii retrage definitiv dreptul lui Florian Bodog de a coordona lucrari de doctorat

Inalta Curte de Casatie si Justitie a decis, definitiv, sa ii retraga titlul de profesor abilitat lui Florian Bodog, cat si dreptul de a coordona doctorate, sub argumentul ca nu a indeplinit criteriile minime pentru aceasta avansare profesionala.

Selly de la 5Gang a ramas fara 250.000 de euro. Pe ce s-au dus banii

De la 14 ani Selly isi castiga singur existenta. Datorita lucrurilor care pe care le face in mediul online tanarul nu a mai fost nevoit sa le ceara bani parintilor. Acestea i-au adus mai mult decat suficiente venituri. Selly de la 5Gang a ramas fara 250. 000 de euro. Pe ce s-au dus banii Filmul 5Gang .

Darius Valcov a ramas fara titlu de doctor. Ministrul Educatiei, Monica Anisie: Da, am semnat acest ordin

Darius Valcov a ramas fara titlu de doctor, dupa ce ministrul Educatiei, Monica Anisie, a confirmat ca a semnat ordinul. Da, astazi am semnat acerst ordin. Motivul este tot plagiatul, a declarat.

Darius Valcov a ramas fara titlul de doctor. Ministrul Educatiei, Monica Anisie: Da, am semnat acest ordin

Darius Valcov a ramas fara titlul de doctor, dupa ce ministrul Educatiei, Monica Anisie, a confirmat ca a semnat ordinul. Da, astazi am semnat acerst ordin. Motivul este tot plagiatul, a declarat.

Radu Banciu, dupa ce Victor Ponta a ramas fara titlul de doctor: Un nemernic mai putin. Hotul ne-a parlit anii astia cu spagile lui (VIDEO)

Episodul Victor Ponta - plagiator s-a incheiat cu bine pentru noi, a sustinut Radu Banciu, in editia de marti seara a emisiunii Lumea lui Banciu, dupa ce liderul Pro Romania a ramas fara titlul de doctor.

Victor Ponta a ramas fara titlul de doctor. Fostul lider PSD a pierdut definitiv la ICCJ procesul cu Ministerul Educatiei

Victor Ponta a pierdut definitiv si irevocabil la inalta Curte de Casatie si Justitie procesul cu Ministerul Educatiei. Fostul premier cerea anularea ordinului de ministru prin care i-a fost retras titlul de.

ştiri de la Hotnews

actualitate, 05:30

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2361 seconds )