Libnet.ro
UNICEF

14:45

Fostul ministrul a Sanatatii Victor Costache, noul consilier onorific al premierului Florin Citu

Adevărul Adevărul,
Fostul ministrul a Sanatatii Victor Costache, noul consilier onorific al premierului Florin Citu

Fostul ministru al Sanatatii Victor Costache a fost numit, luni, consilier onorific al premierului Florin Citu, functia nefiind remunerata. continuă pe Adevărul

Fostul ministru al Sanatatii Victor Costache, numit consilier onorific al premierului Florin Citu

Victor Costache, fost ministru al Sanatatii in Guvernul Ludovic Orban, a fost numit consilier onorific al prim-ministrului Florin Citu, potrivit unei decizii publicate luni in Monitorul Oficial.

Victor Costache, numit consilier onorific al premierului Florin Citu

Victor Costache a fost numit consilier onorific al premierului Florin Citu, potrivit unei decizii publicate luni in Monitorul Oficial. Potrivit documentului,activitatea lui Costache nu va fi.

Fostul ministru Victor Costache a fost numit consilier onorific al premierului

Medicul Victor Costache, fost ministru al Sanatatii, a fost numit consilier onorific al premierului .

Ministrul Sanatatii anunta schimbarea strategiei de vaccinare: in februarie, toate locurile noi vor fi doar pentru varstnici, bolnavii cronici, persoanele cu handicap si cei care ii ingrijesc (VIDEO)

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a anuntat sambata, intr-o conferinta de presa, ca va fi schimbata strategia de vaccinare anticoronavirus, astfel ca toate locurile noi pentru programare vor fi.

Ministrul Sanatatii: Incendii precum cele de la Institutul Matei Bals sau de la spitalul din Piatra Neamt se pot repeta in alte unitati medicale

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, considera ca este o presupunere educata aceea ca incendii precum cele care s-au produs la Institutul National Matei Bals sau la spitalul din Piatra Neamt se pot repeta in alte unitati medicale. Avem nevoie de spitale nu noi. Nu exista solutie magica sa transformi o cladire veche in una noua, sustine ministrul.

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, dupa incendiul de la Matei Bals: Sistemul sanitar are pacate vechi

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, a declarat sambata seara ca este nevoie de masuri urgente in sistemul sanitar.

Vlad Voiculescu, ministrul Sanatatii, explica de ce rudele pacientilor de la Matei Bals au fost contactate tarziu: Nu au fost accesibile datele apartinatorilor

Ministrul Sanatatii sustine ca autoritatile s-ar fi confruntat cu o situatie hilara in dimineata zilei de vineri, cand s-a produs tragedia de la Matei Bals. Datele de contact ale apartinatorilor se.

Neintelegeri intre premier si ministrul Sanatatii. Citu il contrazice pe Vlad Voiculescu in privinta campaniei de vaccinare

Premierul Florin Citu l-a contrazis luni dimineata pe ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu, afirmand ca nu exista vreo persoana care sa se fi vaccinat in afara strategiei nationale de imunizare. Acesta a mai explicat ca nu se irosesc doze de vaccin si ca nu vor mai exista alte reprogramari la vaccinare.

Ministrul Sanatatii: Oamenii sa aiba in continuare incredere sa mearga la spital

Ministrul Sanatatii Vlad Voiculescu recomanda ca oamenii sa aiba in continuare incredere sa mearga la spital, chiar si dupa incendiul de la Institutul Matei Bals, dar sa aiba grija, pentru ca cel putin teoretic nu e exclus ca o cauza sa fie comportamentul unui pacient, precizand insa ca nu are nicio informatie clara cu privire la cauza incendiului.

Ministrul Sanatatii despre protestul AUR: Nu am o problema sa discut cu nimeni, dar as vrea sa discut, daca se poate, fara megafon

Ministrul Sanatatii, Vlad Voiculescu, afirma, referindu-se la protestul organizat sambata seara de mai multi sustinatori au partidului Alianta pentru Unirea Romanilor, ca intelege ca este o actiune organizata de o formatiune politica care are de livrat mesaje politice. Voiculescu precizeaza ca e dispus sa discute cu oricine are propuneri pentru imbunatatirea functionarii sistemului sanitar.

ştiri din Politica

ştiri de la Adevărul

actualitate, 14:45

ştirile zilei

 
carturesti.ro
adblock

Confidenţialitatea | Contact

Sitemap

Copyright © 2012-2024 Libnet.roibNet.ro

( 0,2171 seconds )